PSD-istul cu acte Eugen Chebac – uns şef la UNPR

   Culmea penibilului în politică. Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, încă membru PSD cu acte în regulă, a fost numit de către ministrul Gabi Oprea şi compania, prim-vicepreşedintele Ligii Naţionale a Aleşilor Locali ai UNPR. Anunţul a fost făcut, sâmbătă, de către preşedintele UNPR, Gabi Oprea, în momentul în care Chebac a fost invitat să ţină un discurs, în cadrul reuniunii organizaţiilor UNPR din Regiunea II Sud-Est, care s-a desfăşurat la Galaţi.

   Chiar dacă şi-a anunţat oficial candidatura pentru un nou mandat la Consiliul Judeţului din partea UNPR, în condiţiile în care USL a hotărât să mizeze pe doctorul Nicolae Bacalbaşa, Eugen Chebac este, încă, membru al PSD Galaţi. Se pare că acest lucru nu i-a deranjat pe „locotenenţii” lui Oprea, care nu s-au temut că vor pica în penibil. Dar cum UNPR-ul are, pe ţară, nu mai puţin de trei preşedinţi, respectiv Gabi Oprea, Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu, lucru unic pentru o formaţiune politică din România, partidul progresiştilor se dovedeşte a fi unul al tuturor posibilităţilor.

   Funcţia pe care Eugen Chebac a primit-o cadou de la UNPR-işti ar putea fi explicată de teama ca preşedintele CJ să nu fie momit de un alt partid, în condiţiile în care acesta a declarat, în repetate rânduri, că în ciuda faptului că a sărit în barca UNPR, „calea negocierilor rămâne deschisă”.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate