Liberalul Dobre este îngrijorat că Eugen Chebac le-a întors spatele lui Durbacă și lui Nica

   De când şi-a anunţat candidatura ca independent, Eugen Chebac, preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţului, este pus la zid de către liderii din politica gălăţeană. După ce, joi, preşedintele executiv al UNPR, deputatul Mihail Boldea i-a acordat nota patru pentru prestaţia de pe scena politică, vineri a venit rândul liderului PNL, deputatul Victor Paul Dobre. Acesta este convins că Eugen Chebac nu va candida ca independent, ci din partea unei formaţiuni politice, în condiţiile în care, susţine parlamentarul, fără PSD, Eugen Chebac va pierde alegerile. „El nu a demisionat din PSD dintr-un motiv foarte simplu: că nu vrea să-şi piardă fotoliul de care ţine cu dinţii. Nu îşi rupe el cămaşa pentru binele gălăţenilor. Vrea să stea la CJ până în ultima zi a mandatului, iar apoi va merge în alt partid”, a afirmat Dobre.

   Liberalul a criticat faptul că Chebac le-a întors spatele tătucilor Eugen Durbacă şi Dan Nica, cu ajutorul cărora, este de părere ”deontologul” Dobre, a ajuns să ocupe funcţiile de conducere la Consiliul Judeţului Galaţi. „Aşa, în viaţă, trebuie să te mai gândeşti şi la părinţii politici. El a avut doi. Durbacă şi Dan Nica, cu ajutorul cărora a ajuns preşedinte”, a spus liderul liberalilor gălăţeni.

   Victor Paul Dobre este de părere că actualul preşedinte al CJ va beneficia de sprijinul PDL, în condiţiile în care Mircea Toader a sărit în apărarea PSD-istului, căzut în dizgraţia şefului Dan Nica. „Mi se pare evidentă ultima declaraţie a domnului Toader, care se plângea de presiuni politice asupra domnului Chebac. În ce film jucăm? Îi trecuse febra <<muşchiulară>> şi s-a apucat să facă deducţii logice. În mod cert nu va candida independent”, a mai zis Dobre.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate