PSD-istul Nicuşor Ciumacenco îşi face curaj cu sondaje să candideze la Primărie

   Chiar dacă USL şi-a desemnat deja candidatul pentru Primărie, în persoana lui Marius Stan, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, copilul de suflet al lui Dumitru Nicolae, nu renunţă la visul de a deveni primar. Ciumacenco se gândeşte serios să candideze ca independent, cu susţinerea lui Dumitru Nicolae, nemulţumit de faptul că şeful PSD Galaţi, Dan Nica, nu a dorit să îl impună în cursa pentru Primărie.

   Ultimul sondaj comandat de cercurile din PSD apropiate de Nicuşor Ciumacenco, pe care greii din politica gălăţeană îl consideră mult prea copilăros şi naiv, îl situează pe primul loc în preferinţele electoratului gălăţean – cu 35,94%. Viceprimarul „Ciumi” este urmat de omul lui Borş, Marius Stan - 31,96% şi baronul local Eugen Durbacă - 19,76%. Potrivit sondajului comandat de viceprimar și lansat pe piață de apropiaţii acestuia, candidatul PDL, Marius Necula, ocupă locul patru în preferinţele gălăţenilor, cu 9,42%.

   Ciumacenco nu se regăseşte, însă, doar în propriul sondaj, ca viitor candidat pentru fotoliul de primar al Galaţiului. PNL şi PDL l-au introdus în chestionare, ca potențial candidat independent, semn că viceprimarul social-democrat vrea să îi urmeze sfatul lui Dumitru Nicolae.

 

   Omul de la știrile sângeroase – primul la CJ

   Dacă ar fi să luăm de bun sondajul comandat de Nicuşor Ciumacenco, şefia Consiliului Judeţului Galaţi va fi adjudecată de Nicolae Bacalbaşa (dacă, prin absurd, Gheorghe Saghian va fi scos din cărţi de Dan Nica). Doctorul care apare la știrile sângeroase în toate jurnalele de știri TV, luat la mişto în emisiunile de divertisment de pe posturile naţionale și ridicat astfel în sondaje, este agreat de 57,43% dintre gălăţenii chestionaţi. Acesta este urmat de: Eugen Chebac (actualul preşedinte al CJ) – 22,15%, Iulian Aramă (PDL) – 7,29% şi Marius Dan Dobrea (UNPR) – 8,36%.

   Dacă în propriul sondaj, Nicuşor Ciumacenco este preferatul gălăţenilor, în sondajul comandat de PNL, viceprimarul se află pe locul doi, suflându-i în ceafă lui Marius Stan. În ceea ce priveşte sondajul de opinie realizat de PC, primul loc este adjudecat de Eugen Durbacă, urmat de Marius Stan şi Nicuşor Ciumacenco.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate