Deputatul Mihail Boldea, avocatul tunurilor imobiliare – a eșuat la UNPR

      Călăuzit de energiile transmise de guru Bivolaru, după nici o săptămână de stat în tabăra independenţilor, deputatul-avocat care apără interesele MISA (Mișcaea de Integrare Spirituală în Absolut), Mihail Boldea, a ales să devină membru al UNPR. „Am fost curtat de mai multe partide politice. Pe plan naţional de PNL, iar pe plan local de PSD. Mi-am spus însă că nu plec dintr-un gunoi şi mă duc în alt gunoi. Vorba românului: nu fugi de dracu şi te duci la ta-su. În ceea ce priveşte PC, ăla nu este partid, ci roată de rezervă a PSD”, ne-a spus deputatul Mihail Boldea.

   Fostului democrat-liberal, recunoscut și ca avocat de casă al baronului local Eugen Durbacă într-o serie de afaceri dubioase cu terenuri, i s-a oferit chiar o funcţie de conducere în cadrul UNPR Galaţi. „Pe plan local, am refuzat să fiu preşedinte al organizaţiei, dar voi deţine o funcţie de conducere. Voi fi, de asemenea, şi membru al Biroului Permanent Naţional”, susţine Boldea.

   În ceea ce priveşte viitoarea sa candidatură, avocatul Boldea, devenit celebru prin câteva tunuri imobiliare consistente, a optat pentru un nou mandat de deputat. „Nu mă interesează să candidez pentru primărie”, a mai adăugat deputatul.

   Ceea ce nu a menţionat, însă, fostul democrat-liberal este faptul că îl urmează, precum un cățeluș ascultător, pe Eugen Durbacă, cel care este ”în cărți” pentru a candida, din partea UNPR, pentru Primăria Galațiului.

   Avocatul Mihail Boldea a fost membru al PDL ,din 2004, ocupând, de-a lungul timpului, mai multe funcţii de conducere în cadrul filialei locale. El a fost, pe rând, preşedinte al organizaţiei de tineret, vicepreşedinte al organizaţiei municipale, purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene a PDL şi viceliderul grupului din Camera Deputaţilor, până în februarie 2011. Numele său a fost vehiculat în mai multe dosare penale, dar a reuşit de fiecare dată să scape de acuzaţii. Mihail Boldea este avocatul care a reprezentat-o pe soţia fostului lider al lumii interlope gălăţene, Marian Ivan, în procesul cu ucigaşii acestuia. Deşi avocatul gălăţean este suspendat pe perioada exercitării mandatului de parlamentar, acesta continuă să acorde asistenţă juridică în numeroase dosare civile şi penale, prin intermediului propriului cabinet de avocatură din Galaţi.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate