Partidul lui Diaconescu mizează pe candidaţi proprii pentru alegerile locale

   Partidul Poporului - Dan Diaconescu, nou înregistrat ca formaţiune politică, îşi va nominaliza, în scurt timp candidaţii, la Galaţi.

   „Nu ştim de ce justiţia a tergiversat atâta timp înregistrarea partidului. Au fost zeci de contestaţii în instanţă de la persoane care nu îşi lăsau nici adresa de domiciliu şi niciun fel de alte date de contact. Chiar şi în timpul recursului de ieri, au venit cereri de contestare. Ne bucurăm însă că partidul a fost înregistrat”, a declarat Adrian Smărăndoiu, preşedintele Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Galaţi.

   Acesta a precizat că, potrivit directivelor de la Centru, partidul condus de Diaconescu nu va face alianţe politice cu niciunul dintre partidele existente deja, iar pentru alegerile locale de anul viitor, PP-DD va miza pe candidaţi proprii.

   „Nu vom face niciun fel de alianţă cu nicio forţă politică actuală, nu vom face niciun fel de înţelegeri şi nu vom participa la alegeri sub nicio umbrelă. Este exclusă, de asemenea, susţinerea vreunui candidat independent pentru Primărie sau Consiliul Judeţului”, a mai spus Smărăndoiu.

   Deocamdată, formaţiunea politică gălăţeană nu şi-a stabilit candidaţii care vor intra în cursa pentru fotoliile de primar al municipiului Galaţi şi de preşedinte al Consiliului Judeţului. În timp ce, pentru Primăria Galaţi, PP-DD a nominalizat aproximativ şase persoane, pentru CJ nu există nici măcar un candidat.

   „În şase localităţi din judeţul Galaţi avem deja desemnaţi candidaţii pentru Primărie. Pentru Galaţi, desemnările se vor face până în noiembrie, cel târziu. Deocamdată, suntem în organizare, iar într-o lună de zile vor avea loc alegeri pentru desemnarea conducerii judeţene şi municipale de la Galaţi”, a afirmat acelaşi Smărăndoiu.

   Potrivit conducerii PP-DD, în judeţul Galaţi, formaţiunea politică numără 6.500 de membri şi 49 de organizaţii constituite.

 

Diaconescu, aşteptat la Galaţi

   Adrian Smărăndoiu a anunţat că, în cel mult o lună de zile, Dan Diaconescu va fi prezent în judeţul Galaţi, în cadrul unei adunări.

„La solicitarea lui Dan Diaconescu, vom organiza o adunare. Ne-a rugat să facem acest lucru pentru că, în maxim o lună de zile, vrea să vină la Galaţi”, şi-a încheiat conferinţa de presă Smărăndoiu.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate