Pintea-Pâslaru este decis să îl impună pe Bacalbaşa la CJ

Candidaturile USL nu par a fi fost încă bătute în cuie la Galaţi, întrucât judeţul nostru este unul dintre cele şapte cu disensiuni în acest sens. De aceea liderii naţionali vor descinde în curând la Galați pentru a lămuri lucrurile. Cu toate acestea, deputatul Florin Pâslaru a ieşit de curând public pentru a susţine decis că „Biroul Executiv” al PSD l-a nominalizat pe Bacalbaşa.

Reamintim că, pe de o parte, Eugen Chebac a depus o contestaţie la modului în care s-a desfăşurat votul în Biroul Executiv al PSD Galaţi (votanţii au primit bileţele care conţineau doar numele lui Nicuşor Ciumacenco, şi pe cel al lui Nicolae Bacalbaşa); iar pe de altă parte, la primărie, desemnarea candidaturii liberalului Marius Stan mai generează nemulţumiri ale celor rămaşi pe dinafară: Eugen Durbacă şi Nicuşor Ciumacenco. Aceștia amenință în culise că vor candida pe poziții independente, generând astfel riscul de a rupe din voturile USL.

Pintea-Pâslaru a respins şi afirmaţiile lui Bunea-Stancu, de la Brăila, care susţinea că încă nu au fost bătute în cuie candidaturile USL, acestea urmând a fi schimbate în funcție de repoziționarea candidaților în sondaje. Cu toată susţinerea totată a lui Pâslaru pentru Bacalbaşa, deputatul PSD a admis că abia peste cel puţin două săptămâni va fi anunţată decizia oficială privind candidaturile.

Contracandidatul PDL de la judeţ, democrat liberalul Iulian Aramă, i-a ironizat pe cei doi pesediști. Aramă este „sigur” de succesul său, mizând pe „înţelepciunea alegătorilor, care vor înţelege că între candidatura pentru conducera CJ şi ştirile de la ora 17 e o diferenţă”. El mai recunoaşte că, dacă USL l-ar fi ales pe Chebac, varianta i-ar fi ridicat mai multe probleme.

Adaugă comentariu

Codul de securitate