Directorul Teatrului Muzical îşi obligă angajaţii să facă repetiţii la 10 grade Celsius

   Florin Melinte comite un nou abuz la instituţia de cultură. Acesta şi-a trimis, la sfârșitul săptămânii trecute, tot corpul de balet şi o parte din actori în şomaj tehnic, pe motiv că au refuzat să facă repetiţia în condiţii de scenă, din cauza frigului. După o repetiţie generală pentru spectacolul „Pierduţi în dragoste”, artiştii de la Teatrul Muzical „Nae Leonard” au fost înştiinţaţi de către director că trebuie să repete spectacolul. „Ne-a spus că repetiţia trebuie să aibă loc în condiţii de scenă. La prima repetiţie, lumea a mai avut câte o haină mai groasă pe sub hainele de scenă, dar el a vrut ca a doua repetiţie să fie făcută ca la carte. În sală erau 10 grade Celsius şi nu puteai să faci repetiţie în asemenea condiţii. Întregul colectiv a luat decizia să nu mai reluăm repetiţia, iar directorul ne-a anunţat că vom fi trimişi în şomaj tehnic, pentru că suspendă spectacolul”, ne-a declarat Ionuţ Negrişanu, actor la Teatrul Muzical.

   Am încercat să luăm legătura cu Florin Melinte pentru a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu această situaţie, dar acesta nu a putut fi contactat.

   Spectacolul „Pierduţi în dragoste” urma să aibă loc duminică, 23 octombrie. Măsura luată de directorul Teatrului Muzical va afecta 40 de balerini şi actori de la instituţia de cultură.

   Silvia Cernov

Adaugă comentariu

Codul de securitate