Chebac a învins zăpada din județ: s-a fotografiat cu ea

   Sinistrat vreo săptămână prin București, exact când era mai multă nevoie de el în județ, președintele CJ Eugen Chebac a crezut că dă o lovitură de imagine. Chebac  s-a dus prin satele înzăpezite de peste o săptămână și abandonate de serviciile CJ, care ar fi trebuit să le elibereze drumurile, și s-a fotografiat teatral cu utilajele de deszăpezire prin munții de nea. Înfuriați la culme, aleșii județeni vor ca şeful CJ să le dea explicații, într-o ședință extraordinară, despre modul în care s-a realizat deszăpezirea în județ, ținând cont că peste jumătate dintre drumuri sunt încă blocate de nămeți.
   Eugen Chebac apare, în mai multe fotografii distribuite presei locale, pozând ca în concediu, cu obiectivele turistice din fundal înlocuite de o batrână freză sovietică de  zăpadă, din anii ”60. Președintele, relaxat, cu mâinile în buzunare, stă la pozat având grijă să păstreze o distanță rezonabilă față de freza care ar putea să-i păteze costumul cu zăpadă.
Luat la întrebări, președintele CJ a invocat o delegație la Ministerul Transporturilor, care a făcut să rămână înzăpezit la București. Problema pe care și-o pun consilierii județeni înfuriați este dată de infantilismul acțiunii lui Chebac, care, la topitul zăpezii, s-a gândit să-și facă imagine pe seama unor nenorociți prinși între troiene timp de o săptămână.
   Silvia Cernov

Adaugă comentariu

Codul de securitate