Eugen Chebac a sărit cu bugetul peste indicațiile lui Dan Nica

   În ciuda ameninţărilor cu excluderea din partid, Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, aflat în dizgraţia liderul PSD, Dan Nica, a permis alocarea de bani şi pentru comunele conduse de primari PDL.

   Consilierii judeţeni au votat, ieri, în unanimitate, proiectul de hotărâre care face referire la rectificarea bugetului local al CJ Galaţi pe anul 2011 şi cel privind alocarea sumei de 24,4 milioane de lei noi, din sumele defalcate din TVA, pentru echilibrarea bugetelor locale. „Este cea de-a doua etapă de alocare a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale, în prima fază repartizându-se 3 milioane de lei noi comunei Smârdan, pentru susţinerea unui proiect de infrastructură ce necesita cofinanţare locală. Această alocare de sume s-a făcut corect, ducând practic la o adevărată echilibrare a conturilor comunităţilor locale din judeţul Galaţi. Valoarea totală a rectificării făcută prin cele două hotărâri se ridică la 27.409 mii lei”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac. Prin votul dat, ieri, toate proiectele finanţate prin Măsurile 3.2.2 şi 1.2.5., P.O.R. şi A.F.M. au primit cofinanţare integrală.

   Eugen Chebac şi-a semnat astfel sentinţa de excludere din PSD, nerespectând sarcinile trasate de Dan Nica şi făcând lobby pe lângă cei 34 de consilieri judeţeni pentru ca proiectele de hotărâre să fie adoptate în unanimitate.

   Corina Dobre

Adaugă comentariu

Codul de securitate