PSD l-a stors pe Pucheanu ca pe o lămâie și apoi l-a băgat în cutiile poștale ale gălățenilor   Ionuț Pucheanu nu mai are ce să ne spună/promită în campania electorală care va începe peste vreo două luni. Atunci când credeam că am scăpat de asaltul electoral din cutiile poștale al candidațior pentru fotoliul de primar al Galațiului, astăzi am dat din nou peste mâna întinsă a lui Pucheanu. Petecul de hârtie, pe care PSD Galați ni-l prezintă pe candidatul său cu mâna întinsă după funcția de primar, încalcă legea electorală, chiar dacă nu apare explicit faptul că pesedistul ne cerșește votul din vară. Aprecierile sunt valabile și pentru ceilalți candidați care ne-au inoportunat cu figurile lor sterile prin cutiile poștale sau pe imensele bannere din oraș. Dar, parcă, ceilalți s-au mai liniștit.

   Mai mult, împins de la spate de partid, Ionuț Pucheanu își consumă tot programul electoral pe spatele ”fluturașului” din cutiile poștale. Stors ca o lămâie de grei din PSD Galați, Pucheanu turuie câteva generalități legate de viața mai bună în Galați, de câinii fără stăpân pe care îi păstorește, într-un fel, în calitatea sa de director al Ecosal SA.

   Interesantă devine prezentarea candidatului abia atunci când acesta face referire, cu mândrie, la activitatea avută înainte de intrarea în administrația locală: ”am condus propria mea afacere, o companie în care am investit multă muncă și dedicare...” Cum candidatul promovat de PSD Galați nu specifică firma și rezultatele pe care le-a avut, nu putem să nu ne amintim de faptul că singura activitate privată știută, legată de Ionuț Pucheanu, este cea în care se ascunde după numele soției sale și în care a folosit resursele firmei municipalității, Ecosal.

   C House Lounge Restaurant Bucharest se află pe strada Pictor Arthur Verona nr.2, în plin centru al Capitalei, la doi pași de bulevartdul Magheru. Firma care administrează cârciuma de lux a tânărului director pesedist este C House Lounge Café SRL și a fost înregistrată la începutul anului trecut. Sediul social al firmei aparține Sterianei Pucheanu, mama candidatului PSD. Dan Dobrea, deținătorul cafenelei C House din Galați, care este nașul de cununie al cuplului Mirela și Ionuț Pucheanu și lider local al UNPR, deține 47% din capitalul social al firmei. Mirela Pucheanu, soția directorului Ecosal, deține 33% din capitalul social al acesteia.

   Pentru articol, am preferat să folosesc o fotografie în care Pucheanu pozează în om al muncii în administrație, cu birou, cu cărți…

 

   S.Ț.