Petrică Hahui – noul șef al Poliției Locale Galați – va trebui să ne apere de clanul Hahui   Preferatul primarului Ionuț Pucheanu pentru conducerea Poliției Locale Galați, Petrică Hahui, a rămas singur în cursă și va fi, în mod sigur, director general al foștilor gardieni publici. Hahui, fostul șef al Secției Regionale a Poliției Transporturi, a rămas favorit, după selecția de dosare făcută de edilul șef al Galațiului. Astfel, după ce dosarul de milițian al lui Petrică Hahui a trecut prin mâinile tatalui lui Ionuț Pucheanu - fostul șef de cadre al Miliției Județene, cercul se închide pentru Hahui cu dosarul de șef al Poliției Locale vizat de juniorul Puchianu.

   După ce-i va lua locul lui Mihai Manoliu, noul șef al Poliției Locale va trebui, pe lângă asigurarea spatelui lui Ionuț Pucheanu, să ne apere de rudele sale cu apucături violente. Sorin Hahui, unul dintre nepoții viitorului șef al Poliției Locale, are apucături de pistolar. În urmă cu un an, acesta a scos pistolul în Parcul de Soft, acolo unde a amenințat ca-i împușcă pe angajații unei firme. Pistolarul din clanul Hahui s-a liniștit abia atunci când mascații l-au ”călcat pe cap”. Și pentru că unchiul era atunci șef la PolițiaTransporturi, încadrarea juridică a faptei a fost îmblânzită și Sorin Hahui a fost amendat pentru ”tulburarea liniștii publice”.

   De peste o săptămână, agenții de circulație de la Poliția Locală Galați, adică viitorul loc de muncă al lui Petrică Hahui, se codesc să-l amendeza pe proprietarul unui BMW X6, cu numărul de înmatriculare GL 30 HAH, un oarecare Gabriel Claudiu Hahui. Mașina de lux a membrului clanului Hahui a fost parcată pe spațiul verde și polițiștii locali, după cum spune purtătorul de cuvânt al instituției, vor să afle dacă proprietarul este autorul contravenției. Între timp, proprietarul, cu apucături de interlop, a început să-i amenințe pe cei care au postat fotografia cu mașina parcată pe spațiul verde pe site-ul ”Ai parcat ca un bou”. Gabriel Claudiu Hahui, deși stăpânește cu greu limba română, își bagă și își scoate în toate direcțiile, în comentarile la poza postată pe rețeaua de socializare:

Gabriel Claudiu Hahui: Bagameas p..a in sclavu de taicatu care n are nici bicicleta.

Gabriel Claudiu Hahui: Ce pi..a in c.r mai esti si tu care abia ai telefon cu camera si 500 de mega de net.

Gabriel Claudiu Hahui: Sa comentezi parcarile altora.

Gabriel Claudiu Hahui: Pai bagameas p..a in ma ta aia obosita si rupta de naveta.

Gabriel Claudiu Hahui: Stii tu la ora 2 daca era vreo parcare in zona ?

Gabriel Claudiu Hahui: Si zi si mie unde gatu ma tii e spatiul ala verde!

Gabriel Claudiu Hahui: Fu..te n gura de apicultor!

Gabriel Claudiu Hahui: Aa . Am uitat sa ti zic ca ai si belit pula !

Gabriel Claudiu Hahui: Nu te amenint te iau in p..a si p tn si toata rasa ta de apicultori care va place p..a.

Cu astfel de rude, cu care mai este și tovarăș de partide de vânătoare mai mult sau mai puțin legale, Petrică Hahui va trebui să capaciteze tot efectivul Poliției Locale pentru a-i apăra pe gălățeni de membrii clanului său. Sau să intervină pentru fiecare ”act de vitejie” al rudelor lui.

 

   S.Ț.

                                                                                         Petrică Hahui – noul șef al Poliției Locale Galați – va trebui să ne apere de clanul Hahui