Politrukul liberal V P Dobre întreabă când vom avea pod peste Dunăre – după 26 de ani de zăcut în scaune de ministru și parlamentar   În preajma alegerilor, deputatul liberal Victor Paul Dobre și-a amintit că zona noastră nu are pod peste Dunăre și i-a trântit o interpelare ministrului Transporturilor. O mai mare ipocrizie politică nici că poate exista! Construirea podului peste Dunăre în zona Brăila-Smârdan va contribui în mod decisiv la fluidizarea traficului, dar mai ales va asigura consolidarea legăturilor între regiunile ţării - Moldova, Dobrogea, Muntenia şi, totodată, va contribui la conectivitatea cu reţelele de transport din Bulgaria şi Turcia, afirmă politrukul gălățean în interpelarea adresată ministrului Dan Marian Costescu.

  Mimarea activității parlamentare pe care o încearcă liberalul Dobre este cel puțin o încercare nerușinată de a aburii din nou electoratul gălățean. Atunci când ai fost ministru și ministru secretar de stat la Ministerul Administrației și Internelor și n-ai mișcat nimic pentru infrastructura rutieră din zonă, nu poți să tragi la răspundere un ministru pus acolo pentru un an doar pentru a spăla imaginea politicului nereformat. Timp de 26 de ani, VP Dobre a tocit scaunele de ministru și de parlamentar fără rezultate memorabile pentru Galați, dar cu avantaje pentru propria persoană. Interpelarea deputatului liberal este o palmă dată electoratului gălățean, pe care îl desconsideră și încearcă să-l mai păcălească încă o dată cu veșnica promisiune pod peste Dunăre.

   Mai mult, liberalul Victor Paul Dobre a fost unul dintre artizanii nerealizării podului peste Dunăre în zona Galați-Brăila. Din dorința de a controla politic Galațiul, Victor Paul Dobre s-a aliat cu grupul NAVROM, format din pesediștii Dan Nica, Viorel Ștefan, Florin Popa, personaje triste care au ținut pe loc dezvoltarea infrastructurii rutiere din zonă pentru beneficiile pe care le au de la operarea trecerii Dunării cu bacul. http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/2245-profitul-firmei-pesediste-navrom-bac-srl-motivul-pentru-care-gala%C8%9Biul-nu-are-pod-peste-dun%C4%83re.html

   Înțelegerile politice subterane dintre Dobre, Nica, Durbacă și Toader au fost devoalate de senatorul Gheorghe Saghian, la plecarea acestuia din PSD.

 

  S.Ț.