Directorul Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, și-a abandonat companionii în cimitirul EternitateaDe Sărbători, vreo două familioane de câini iubitori de ”ciumă roșie” îl așteptau în zadar, lângă monumentul Eroilor Sovietici din cimitirul Eternitatea, pe directorul firmei municipalității Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean. Aflaseră că directorul așezământului este susținut de prietenul său bun, primarul Ionuț Pucheanu, și că amândoi sunt iubitori de roșu ferrari. Câțiva metri mai departe, altă gașcă de comunitari suspina după Ardean, lângă monumentul răposatului cu nume de pistol mitralieră sovietic, Calașnicov.

Directorul Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, și-a abandonat companionii în cimitirul EternitateaVenirea iernii le-a prins pe săracele animale abandonate de directorul Bogdan Ardean în cimitirul istoric al Galațiului. Toate promisiunile electorale, care făceau din companionii canini niște asistați de lux, cu cotețe încălzite și mâncare din belșug, livrată direct la botul bieților comunitari, au fost uitate atât de primarul Pucheanu cât și de protejatul său Ardean. Băieții ăștia de la pesedeu i-au trădat până și pe câinii comunitari. De altfel, resemnarea se citește și pe fețele expresive ale patrupedelor care parcă privesc în zare, poate îl vor zări pe directorul Bogdan Ardean. Doar puii comunitarilor, care n-au prins campania electorală, par neimpresionați de preferințele părinților și ronțăie, veseli, suportul din plastic roșu al unei candele consumată, chiar pe mormintele eroilor sovietici.

Directorul Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean, și-a abandonat companionii în cimitirul EternitateaAcum, după Sărbători, dacă vine frigul și Bogdan Ardean nu își amintește de companionii partidului său, bieții câini vor suferi de foame și vor fi forțați să se organizeze în haite și să-i atace pe trecătorii din cimitir care nu au la ei mâncare pentru animale. Sau, mai rău, să omoare felinele cu care conviețuiesc în Eternitatea și, astfel, să le dea bătăi de cap, la întocmirea proceselor verbale, polițiștilor de la Secția de Poliție nr.4.

S.Ț.