Opriți atacul secret asupra AmazonieiPădurea Amazoniană de pe teritoriul Columbiei a devenit un fel de vest sălbatic al celor care distrug mediul – cei care taie lemne ilegal și cultivatorii de coca dau năvală și distrug totul în calea lor! 
Guvernarea insistă că defrișările se produc doar la o scară mică. Dar membrii Avaaz au plătit de curând pentru o serie de fotografii uluitoare, făcute din satelit, care arată că situația e de fapt *mai gravă ca niciodată*. 
Trebuie să oprim acest atac secret asupra Amazoniei! 
Acum, în preajma alegerilor, e momentul să propulsăm această anchetă pe primul loc în agenda politică și să transformăm subiectul într-o știre cu impact masiv în presa națională. După ce un milion dintre noi se vor alătura campaniei, Avaaz le va cere candidaților la președinție să-și ia angajamentul că vor proteja Pădurea Amazonului și că vor opri despăduririle: 
Click pentru a opri atacul secret asupra Amazoniei
Pădurea Amazoniană este esențială pentru rezistența mediului înconjurător de pe planeta noastră – și produce aproape un sfert din oxigenul pe care îl respirăm! Pădurea Amazoniană de pe teritoriul Braziliei este mai cunoscută decât cea din Columbia, dar toate fac parte din același ecosistem complex și magic – iar acest atac secret reprezintă o amenințare serioasă. 
Pentru că se apropie alegerile, Președintele Santos este influențabil în privința acestei chestiuni. În 2016, el a făcut presiuni pentru unul dintre cele mai ambițioase planuri pentru protejarea Amazoniei – coridorul transnațional – și și-a luat angajamentul pentru reducerea la zero a despăduririlor până în 2020. Dar nu se află pe drumul cel bun pentru îndeplinirea acestei promisiuni. 
Acest lucru ne dă nouă șansa de a transforma plângerea oficială a cetățenilor columbieni într-un butoi cu pulbere politic care l-ar putea obliga pe Santos să acționeze. După strângerea unui milion de semnături, Avaaz va plasa în fața sediului Președinției un contor digital care să afișeze numărătoarea semnăturilor și va crea o furtună mediatică națională pe care Santos nu o va putea ignora. 
Click pentru a opri atacul secret asupra Amazoniei

Mișcarea noastră a reprezentat o forță majoră în procesul de mobilizare a milioane de oameni din toată lumea în marșurile împotriva schimbărilor climatice, a reușit să obțină victorii importante în lupta pentru protejarea oceanelor și pădurilor și chiar a cumpărat o pădure tropicală în Indonezia pentru a proteja urangutanii. Hai să fim alături de poporul columbian acum pentru a aduce pacea în Pădurea Amazoniană de acolo și pentru a salva plămânii planetei noastre. 
Cu speranță, 
Ana Sofía, Danny, Meetali, Diego, Luis și întreaga echipă Avaaz