Eliberați-l pe Biram și opriți sclavia în Mauritania

 

   Am devenit sclavă la vârsta de cinci ani. În fiecare zi aveam grijă de turmă. În fiecare noapte eram violată de stăpânul meu. Am crezut mereu, fără să înțeleg, că ce se întâmplă e normal. 
  În Mauritania, țara de unde vin, sute de mii de oameni sunt ținuți încă în astfel de condiții. Dar eu am avut noroc. Fratele meu a scăpat de la stăpânii lui și a găsit o organizație care luptă împotriva sclaviei. Le-a cerut ajutorul pentru a mă elibera. Dar când au venit să mă ia, prima mea reacție a fost să refuz să plec. Nu îmi puteam imagina o viață departe de stăpânii mei. Era o viață în care munceai indiferent ce se întâmpla - chiar dacă erai însărcinată sau nășteai. Dar era singurul mod de trai pe care îl cunoșteam.
Cel care a venit să mă salveze - un om care și-a dedicat întreaga viață pentru a elibera oameni ca mine - e acum în spatele gratiilor, fiindcă a avut curajul să lupte împotriva sclaviei. Peste patru zile, cazul său va fi reevaluat și ar putea fi eliberat. Dacă sute de mii de oameni din toate colțurile lumii vor cere eliberarea lui Biram Dah Abeid, putem rupe lanțurile care îl țin captiv, pentru ca el să continue să îi ajute pe alții să facă același lucru. Semnați acum petiția urgentă: 
   https://secure.avaaz.org/ro/mauritania_anti_slavery_biram_loc_dn/?bKPcSeb&v=63484
   Puternicii stăpâni de sclavi fac presiuni pentru ca totul să rămână la fel, dar opiniile încep să se schimbe. Și cred că președintele nostru poate fi influențat - el a mai eliberat prizonieri politici și în trecut, inclusiv pe Biram, atunci când presiunea a fost suficient de mare. Vă rog să mă ajutați să îl eliberăm din nou.
   https://secure.avaaz.org/ro/mauritania_anti_slavery_biram_loc_dn/?bKPcSeb&v=63484
   Cu mulțumiri și speranță,
   Haby mint Rabah și echipa Avaaz