Pesedista Carmen Tudor a castrat Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Galați   În buna tradiție pesedistă de a-și bate joc de gălățeni, acceptată în mod masochist de locuitorii portului de la Dunăre, instituția botezată amenințător Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a fost dată pe mâna unui personaj controversat. Carmen Tudor, înscăunată comisar șef în urmă cu vreo patru ani, este soția tecuceanului Luciano Tudor, lider local PSD și fost director al firmei Drumuri și poduri SA, a Consiliului Județului Galați, administrator care a reușit să o și bage în faliment, în urmă cu vreo doi ani. Soțul doamnei trimisă de PSD să castreze Protecția Consumatorului mai este implicat și într-un dosar penal ce vizează returnări de TVA obținute dubios de firma tecuceană Mobimod SA. De altfel, și în declarația de avere a șefei CJPC apare faptul că ar fi împrumutat firma Mobimod cu suma de 150.000 lei.

   Carmen Tudor a reușit ceea ce un alt trist pesonaj, pus de liberali la conducerea CJPC, Marioara Gătej, nu a putut să ducă până la capăt: să transforme o instituție de stat într-o entitate care protejază firmele care își bat joc de consumatori. Într-o zonă care colcăie de mărfuri de proastă calitate, instituția condusă de pesedista Carmen Tudor nu descoperă niciodată firmele care îi intoxică pe gălățeni. Cazul lotului de brâză stricată cu care a fost invadată piața Galațiului, al cărui proprietar a fost protejat de CJPC, este relevant pentru stilul impus de Carmen Tudor. Asta, în condițiile în care magazinele alimentare sunt pline de specialități din brânză de oaie sau de capră care n-au strop de lapte de oaie sau de capră.

   Un nou scandal, legat de vânzarea unei cantități mari de carne stricată, apărut în presa locală în urma reclamațiilor cumpărătorilor înșelați, este pe cale de a fi trecut, din nou, în derizoriu de instituția condusă de pesedista Carmen Tudor.

 

   S.Ț.