Stăpâna Dunării, NAVROM Galați, s-a împroprietărit cu două parcări aflate pe domeniul public   Firma în care se întâlnesc cele mai mari interese ale vârfurilor PSD Galați, NAVROM SA, a pus stăpânire pe două parcări aflate pe domeniul public al municipiului de la Dunăre. Parcarea betonată de lângă Palatul Navigației, aproape un hectar de teren aflat pe malul Bătrânului Fluviu, a fost luată în proprietate de ani buni, prin montarea unor bariere, de NAVROM SA. Firma de navigație, care stăpânește tot ceea ce înseamnă transport pe Dunăre și alte servicii auxiliare ce țin de comerțul din zonă, blochează fără nicio autorizație, pentru cele 4-5 mașini staționate acolo, o parcare publică. Prin această mișcare, crema PSD Galați, Viorel Ștefan, Dan Nica, Constantin Hârțan și Florin Popa, toți înghesuiți în NAVROM SA, a reușit să blocheze două benzi de circulație de pe Bulevardul Portului. Interesant este că nici oaspeții hotelului Mercur nu au acces să parcheze pe platforma betonată dotată cu bariere, cu toate că hotelul aparține tot NAVROM SA. Autoturismele celor cazați la Mercur folosesc drept parcare prima bandă a bulevardului, domeniu public pe care a pus stăpânire firma de navigație fără nicio autorizație. Totul se face cu acceptul tacit al Primăriei Galați, instituție care evită să răspundă privitor la modul în care s-a împroprietărit cu domeniul public NAVROM SA.

   Stilul acaparator al firmei care se crede stăpâna Dunării s-a manifestat și prin amplasarea unui ponton în dreptul scărilor de la Faleză, obiect plutitor de care urmează a fi atașat un vapor transformat în restaurant. Cu toate că pontonul nu are nicio autorizație pentru plasamentul cu dever comercial, acesta a rămas pe poziție și urmează să bucure portofoliul de afaceri al vârfurilor pesediste locale.

   Aceleași vârfuri pesediste au blocat dezvoltarea infrastructurii rutiere locale, pentru câștigurile imense pe care le obțin prin NAVROM Bac: http://www.nepasadegalati.ro/investigatii/2245-profitul-firmei-pesediste-navrom-bac-srl-motivul-pentru-care-gala%C8%9Biul-nu-are-pod-peste-dun%C4%83re.html .

 

   S.Ț.

                                                                                                 Stăpâna Dunării, NAVROM Galați, s-a împroprietărit cu două parcări aflate pe domeniul public