Medicul penal Călin Doboș a ajuns consultant privind operațiile estetice ale vedetelor

   Dosarul penal nefinalizat de aproape trei ani, în care medicul Călin Doboș este acuzat de ”ucidere din culpă şi exercitarea fără drept a unei profesii”, i-a adus acestuia notorietate publică. Cazul de malpraxis care a dus la moartea tinerei femei din Brăila, în urma unei operații de liposucție efectuată de medicul Călin Doboș, șeful clinicii Hyperion, a făcut din acesta o somitate la nivel național. Într-un tabloid cu tiraj mare la nivel național, medicul penal Doboș își dă cu părerea privind operațiile estetice suferite de Elena Băsescu, fiica fostului președinte:“Pomeţii par modificaţi, dar nu-mi dau seama dacă şi-a injectat ceva sau poate şi-a făcut un lifting. Dar, să nu uităm că omul când plânge şi nu doarme poate arăta şi aşa. Cu siguranţă poate fi vorba şi de o sursă de inflamaţie după un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen şi o coloraţie aşa cum se poate vedea în poză. În plus, atunci când este făcut pe perioada verii, odată cu expunerea la soare, poate să creeze o discromie ca aceasta. Nu trebuie să excludem nici plasma gravidică – pătarea feţei după sarcină”, a declarat, pentru Click!, Doboş.

   Trecând peste faptul că fiica fostului președinte arată groaznic în fotografia prezentată de tabloid (foto Click!), suntem siguri că deontologia profesională ar trebui să-l împiedice pe Călin Doboș să-și dea cu părerea public până la definitivarea dosarului penal. Suntem siguri, de asemenea, că intervenția din tabloid este rezultatul unui contract de PR. Adică medicul penal a plătit pentru a-și spăla imaginea publică înainte de verdictul din instanță.

   În timp ce Parchetul de pe lângă judecătoria Galați trage de timp privind finalizarea dosarului, asta din cauza complicității președintelui CJ Nicolae Bacalbașa, dentistul-estetician Călin Doboș își vede de treabă în clinica sa. Și, culmea, sunt mulți masochiști care vin să-și modifice caroseria! 

 

   Sorin Țiței