Spune stop poluării climatice în Europa!Liderii europeni sunt pe punctul de a decide dacă spun STOP definitiv poluării cu carbon!

Dacă o vor face, ar fi un salt uriaș spre un climat mai sigur pentru toți. Dar țările blocante, cum e Polonia - care utilizează energie poluantă - încearcă deja să deraieze planul; depinde de noi să-l apăram.

Avem nevoie urgent de o manifestare masivă de sprijin public din partea întregii lumi pentru acest plan. Hai să ne mobilizăm și să transmitem mesajul tuturor guvernelor-cheie înainte ca liderii UE să se întâlnească în câteva zile. Adăugă-ți numele acum și alătură-te apelului pentru energie curată 100% pentru a face față situației de urgență climatică! 

Europa: Stop poluării climatice! 

Îți poți imagina cât de important ar fi dacă un întreg continent ar anunța un acord de a renunța la combustibilii fosili murdari care sufocă aerul cu carbon? S-ar putea întâmpla în realitate și chiar în curând!

Conform Acordului privind clima de la Paris, țările trebuie să elaboreze noi planuri pentru reducerea rapidă a emisiilor de carbon. Acordul UE va fi unul dintre primele planuri care urmează să fie publicate, iar experții spun că va da tonul pentru alte planuri din întreaga lume.

Deci hai să mobilizăm toată mișcarea noastră magică pentru a susține această idee uimitoare. Ne vom transmite mesajul tuturor guvernelor înainte de discuții, iar țările care pun presiune și blochează inițiativa, ca Polonia, se vor retrage. Alătură-te acum și hai să încheiem cu poluarea climei! 

Europa: Stop poluării climatice! 

Lupta pentru climă este una pentru viitorul omenirii. Mișcarea noastră s-a ridicat de nenumărate ori la luptă pentru un viitor sigur și durabil, care este în mâinile noastre. Acum trebuie să o facem din nou pentru a încheia epoca combustibililor fosili pentru totdeauna.

Cu speranță,

Bert, Iain, Rosa, Diego și restul echipei Avaaz