Retrageți sprijinul pentru criminalii din Myanmar!Foarte puțini auziseră de Rwanda înainte ca acolo să moară 800 000 de oameni. Iar acum, în Myanmar, comunitatea Rohingya este vânată de bande turbate de soldați puși pe crime. 
Este înfiorător. Au ajuns chiar să decapiteze copii mici. Și este de necrezut, dar militarii responsabili de aceste masacre sunt susținuți de țări precum Anglia, Germania și Italia! 
Generalii birmani au lucrat ani de zile la construirea acestor alianțe. Hai să le cerem guvernelor noastre să-și retragă sprijinul până ce masacrul va înceta – iar după ce apelul nostru va căpăta o anvergură uriașă, Avaaz va rula anunțuri în mass-media, vizându-i pe liderii care se întrunesc la summitul global care va avea loc peste câteva zile! 
Nu-i mai susțineți pe ucigașii din Myanmar!
Guvernele din toată lumea au negociat cu armata birmană – sperând că vor preveni masacre precum cele pe care le vedem acum. E clar că această politică a dat greș, dar ele au o influență masivă pentru că pot tăia legăturile cu acești măcelari! 
Rohingya este o comunitate lovită de sărăcie, iar membrilor săi li se refuză acordarea cetățeniei birmane și sunt persecutați de ani de zile din cauza culorii mai închise a pielii și din cauza religiei lor diferite. Unii dintre ei au pus mâna pe arme și au atacat forțele de ordine. Dar ce se întâmplă acum nu e nici mai mult, nici mai puțin decât purificare etnică, iar cea din prezent este cea mai gravă criză cu care s-au confruntat membrii comunității Rohingya. Semnează acum și distribuie peste tot! 
Nu-i mai susțineți pe ucigașii din Myanmar!

I-am mai ajutat și în trecut pe membrii comunității Rohingya – când câteva mii dintre ei s-au refugiat din calea represiunilor și au naufragiat pe mare, comunitatea noastră globală a donat pentru a susține misiunile de salvare. Acum au nevoie din nou de noi, mai mult ca niciodată. Hai să răspundem chemării lor și să ne asigurăm că nu se va întâmpla și aici ce s-a întâmplat în Rwanda. 

Cu speranță, 
Bert, Rewan, Ana Sofia, Danny, Ricken și întreaga echipă Avaaz