Publicație de vânzare! Relații la sorin.titei03@gmail.com

Cerem demisia lui Tudose și ne concentrăm pentru a combate fiecare idee proastă cu care vine acest guvernAm întâlnit peste tot oameni îngrijorați și ei de Roșia Montană, de soarta pilonului II de pensii, a plății TVA-ului, de scumpirea benzinei, de legile justiției, de controlul politic asupra companiilor de stat și numeroase altele. Cu fiecare articol din presă pe care îl citesc, convingerea mea devine tot mai puternică: acest guvern trebuie să plece. Dacă nu ne vom uni să cerem demisia lui Tudose și ne vom disipa efortul în a combate punctual fiecare idee proastă cu care vine acest guvern, atunci ne așteaptă vremuri cu adevărat grele.

Cere-i acum demisia premierului Tudose!

Cu fiecare zi care trece, situația economică devine tot mai alarmantă. În ultimele 7 luni, România s-a îndatorat cu 10 miliarde de euro. Practic, până vei ajunge la finalul acestui text, datoria va crește cu 150.000 de euro. Sau altfel spus, timpul care îți ia să semnezi pentru demisia lui Tudose valorează cam 17.000 de euro în termeni de datorie publică. 

Iar anunțul recent făcut de Liviu Dragnea ar trebui să ne îngrijoreze chiar mai mult decât datoria publică. Liderul PSD a anunțat reluarea propunerilor legislative din ceea ce s-a numit Marțea Neagră: legea lobby-ului și legea minelor. Alături de alte idei controversate și în stilul lor caracteristic, poate una-două idei bune menite să distragă atenția de la cele scandaloase. Se anunță o toamnă grea.

O opoziție masivă din partea cetățenilor ar putea să-i facă iarăși să dea înapoi. Ne-ar ajuta să mai câștigăm timp și să ne organizăm eficient. Indiferent de opoziția pe care reușesc să o facă partidele parlamentare, trebuie noi ca cetățeni să fim primii care reacționăm. Primul pas este să ne unim cât mai mulți dintre noi și să îi cerem demisia lui Tudose. Fiecare cu motivul lui. 

Ce zici, te alături și tu celor ce au semnat pentru demisia lui Tudose? Prin semnarea petiției rămânem în contact unii cu ceilalți, putem organiza tactici creative sau putem planifica ieșiri în stradă. Semnează și tu chiar acum:

Da, semnez

Pe mine, de exemplu, mă îngrijorează foarte mult Legea Minelor și faptul că cedăm munții Apuseni pentru a fi distruși cu cianură de industria extractivă. Pe tine poate te preocupă faptul că sunt copii ce nu vor avea manuale la începutul școlii, că mica ta afacere va fi pusă în pericol de plata defalcată a TVA-ului, că sistemul public de sănătate este la pământ. Sau că nu îți ajung banii de la o lună la alta și se anunță scumpirea benzinei urmată de scumpirea tuturor celorlalte bunuri de consum.

În trecut, membrii de-clic au demonstrat o capacitate de mobilizare incredibilă. În ianuarie, v-am scris să ieșim în stradă, să ne unim cu toții sub simbolul #rezist desenat de Luminița și astfel am reușit să îi facem pe guvernanți să bată în retragere. Chiar la începutul acestei veri am reușit să introducem pe agenda publică ideea pragului de 1 leu la abuzul de putere în urma unui sondaj intern al comunității de-clic. Astfel am reușit să aducem în derizoriu ideea de prag.

Aș putea continua la nesfârșit, dar să nu uităm că datoria crește cu fiecare secundă și nu avem vreme de pierdut

Semneaza acum!

Tudor și echipa de-clic

PS. Sunt foarte multe motive pentru care să-i ceri demisia lui Tudose. După ce ai semnat, distribuie petiția pe facebook sau direct către prieteni și descrie pe scurt motivația ta. Astfel, îi putem convinge și pe alții să semneze, depășind cercul nostru obișnuit de expunere și ajungând la o masă critică tot mai mare.

Adaugă comentariu

Codul de securitate