Cum continuăm protestele?Mobilizările în stradă de zilele trecute nu doar că au făcut înconjurul lumii, dar au determinat și Guvernul să adopte o ordonanță de abrogare a OUG 13/2017.

După această primă victorie, oamenii au ieșit aseară în număr și mai mare.

600.000 de cetățeni au inundat străzile. Unii cu sentimentul victoriei câștigate, cei mai mulți însă pentru a transmite Guvernului că “vă vedem”, că rămânem cu ochii pe voi, că nu ne lăsăm amăgiți de un singur gest și că suntem în continuare fermi împotriva corupției.

Așa că în aceste momente de energie maximă, hai să ne luăm două minute să ne gândim ce vrem să facem împreună, noi cei din comunitatea de-clic. Am făcut un scurt chestionar. Completează-l și tu.

Da, vreau și eu să îmi spun părerea.

În urma a sondajului anterior, am decis împreună că cele mai eficiente metode de a ne arăta opoziția față ordonanțele guvernului sunt protestul și greva cetățenilor.

Azi la ora 12:00, timp de cinci minute, ne oprim pentru a discuta cu colegii și șefii despre România. Facem o pauză de lucru pentru a afișa #grevacetățenilor

Răspunzând la chestionarul de azi, vom decide cum să continuăm. Răspunde și tu.

Tudor și echipa de-clic

PS. Eu astăzi voi ține cele 5 minute de grevă. Trimite-ne pe facebook sau pe email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. filmul, fotografiile sau povestea grevei tale.