Echipa ”de-clic” înregistrează marți semnăturile pentru concedierea lui Victor CiorbeaSuntem 127.000+ cei care cerem demisia lui Victor Ciorbea. Știu că mulți dintre noi semnăm petiții online și mai apoi ne întrebăm dacă ele au vreun efect. Ei bine, totul depinde de noi. Victor Ciorbea poate pretinde că nu știe de semnăturile noastre. Așa că hai să-i batem la ușa biroului și să i le înmânăm. În felul acesta, domnul Ciorbea va fi nevoit să reacționeze.

Ne întâlnim marți, 10 ianuarie, la Instituția Avocatul Poporului, începând cu ora 13:00. Adresa este Bucureşti, strada Eugeniu Carada nr. 3, sector 3, în Centrul Vechi. Hai să înregistrăm semnăturile împreună! Primele 100.000 de semnături vor fi printate și înregistrate marți. Dacă vreți să înregistrați și voi, și nominal, puteți să o faceți, la aceeași oră sau oricând vă este la îndemână. Copiați pe o foaie textul petiției (la care puteți adăuga și alte argumente), semnați-l și înregistrați-l în oricare din județele unde Avocatul Poporului are sedii .

Hai la evenimentul de depunere

Doar împreună putem să-l determinam pe Victor Ciorbea să plece. Începem cu această înmânare de semnături, continuăm cu tipărirea într-un ziar de mare tiraj sau pe panouri publicitare în București a mesajului nostru și nu în ultimul rând, ieșim din casă. Clujul a anunțat deja protest miercuri, de la ora 18:00, în Piața Unirii. Știm că și Bucureștiul se organizează. Dacă vrei să organizezi un flashmob sau o înmânare de semnături în orașul tău, trimite-mi un email și noi îl vom promova.

Tudor și echipa de-clic

PS: Marți depunem primele 100.000 de semnături. Pe măsură ce numărul lor crește, vom depune și restul semnăturilor la o dată pe care o vom comunica. Deci, semnați în continuare petiția, nu se irosește nicio semnătură: campaniamea.de-clic.ro/p/ciorbea-out