Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României îi va întâlni pe vârstnicii care fac voluntariat în Galați   Vizita la Centrul Sfantul Spiridon, situat pe strada Sf. Spiridon nr. 13, va avea loc luni, 3 octombrie. Acesta este unul dintre cele 4 centre sociale din judetul Galati care au preluat metoda de lucru intergenerationala a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, aici activand peste 55 de varstnici din comunitate. Alteta Sa Regala va participa, alaturi de copii si voluntarii seniori la un atelier de creatie intergenerational in cadrul centrului de zi.

   Marti, 4 octombrie, va avea loc vizita la Santierului Naval Damen, alaturi de varstnicii din Galati care au ales sa devina voluntari ai centrelor de zi pentru copiii din comunitatea lor, ocazie de recunoastere a meritelor si contributiei lor pentru comunitate.

   Actiunile fac parte din campania derulata de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in perioada 26 septembrie – 04 octombrie, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice.

   Cu această ocazie va fi lansat studiul “Atitudinea varstnicilor fata de bunici”, care releva nevoia de atentie a persoanelor varstnice din partea tinerilor si a comunitatii.