FAIR-MediaSind - în conducerea Federaţiei Internaţionale a Muzicienilor   Federaţia Internaţională a Muzicienilor  - FIM a confirmat, pe site-ul oficial, alegerea Federaţiei Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind în conducerea FIM. Votul dat de muzicienii delegaţi din întreaga lume  la  Congresul Mondial al Muzicienilor, ce a avut loc la începutul lunii laReykjavik, în Islanda, confirmă încrederea şi respectul de care se bucură FAIR-MediaSind pe plan mondial: http://www.fim-musicians.org/about-fim/executive-committee/.

   "Este o mare realizare pentru singura federaţie reprezentativă din domeniul cultură şi mass-media din România, FAIR-MediaSind. Din acest moment, problemele angajaţilor români din domeniu vor putea să fie soluţionate mult mai eficient. Este o onoare, într-adevăr, dar şi o responsabilitate pentru FAIR-MediaSind să fie în conducerea FIM."- afirmă Leonard Pădureţ, preşedintele Federaţiei Cultură şi Masss-Media FAIR-MediaSind.

   Federaţia Internaţională a Muzicienilor reuneşte 250 000 de membri din 60 de ţări.

   Federaţia Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind este organizaţia reprezentativă din sectorul Cultură şi Mass-Media, fiind afiliată la Federaţia Internaţională a Muzicienilor,Federaţia Internaţională a Actorilor, Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor, Federaţia Europeană a Jurnaliştilor şi UNI Global.

   Departament Comunicare FAIR-MediaSind