”Bucuria de a dărui” – serbarea care îi educă pe copiii gălățenilor să fie generoși

   Gradinita “Iulica” impreuna cu partenerii organizeaza actiunea”BUCURIA DE A DARUI” in cadrul unui moment artistic intitulat “SERBAREA VERII”. Prin aceasta  actiune dorim sa  invitam copiii de pana la 10 ani intr-o lume minunata in care bucuria de a primi se contopeste cu bucuria de a darui. Avand in vedere ca se apropie un nou an scolar, dam posibilitatea copiilor participanti (si nu numai) de a darui celor mai mici decat ei cartile, jucariile si hainutele care nu le mai trebuie. De la “Serbarea Verii” nu vor lipsi concursurile, desenele pe asfalt, muzica, dansul si multe surprize si cadouri pentru copii. Serbarea  va avea loc sambata, 16 august, incepand cu orele 9.00 in Gradina Publica si va avea urmatorul regulament:

   - Copiii trebuie sa fie in permanenta supravegheati de parinti (insotitori). Nu lasati copiii in grija organizatorilor.

   - Toti copiii care vin la SERBAREA VERII au voie sa participle la toate actiunile.

   - Concursul de desene pe asfalt este organizat de catre parintii copiilor care vor sa deseneze.   Acestia vor desemna 3 din cele mai frumoase desene (se va tine cont si de varsta copiilor). Cei 3 copii castigatori vor fi primii care vor primi cadouri.

   - La lectia de dans copiii trebuie sa fie supravegheati indeaproape de parinti care in orice moment pot cere copiilor lor sa intre sau sa iasa din lectia de dans.

   - Beneficiarii de face painting trebuie sa se inscrie pe o lista insa prioritate au cei mai mici copii.

   - Darurile (cartile, jucariile sau hainutele…) pe care copiii pot sa le ofere unor copii mai mici trebuie sa respecte urmatoarele:

   < Pe pachete trebuie sa se scrie varsta si sexul copilului caruia ii sunt destinate lucrurile. Optional se poate consemna numele donatorului,  telefonul si/sau e-mail-ul parintelui.

   < Un pachet poate contine obiecte destinate unei singure persoane (ex: BAIAT de 5 ani).

   < Intr-un pachet pot fi lucruri diverse (cartile la un loc cu hainutele…) dar este recomandat ca acestea sa fie in pachete separate.

   < Obiectele donate trebuie sa fie in stare buna, sa fie curate, ambalate, pentru a face o bucurie deplina celui care il primeste.  Obiectele mai mari pot fi aduse si neambalate (ex. o bicicleta).

   < La sosire donatorul lasa pachetul la organizatori si primeste un talon care il va ajuta in a doua parte a Serbarii sa primeasca un cadou. Acelasi talon va fi introdus intr-o urna si in ultima parte a actiunii se va organiza o tombola al carei castigator va primi MARELE PREMIU.