Un nou membru al conducerii Radioului Public - declarat incompatibil de către ANI

   Un nou membru al Comitetului Director al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Ursache Petru, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, în urma sesizării depuse de către Sindicatul Unit al Salariaţilor Radio România, afiliat FRJ MediaSind.

   Petru Ursache este al unsprezecelea membru din conducerea SRR care, alături de preşedintele-director general Ovidiu Miculescu, a ajuns în atenţia ANI pentru acuzaţii de corupţie. Deşi FRJ MediaSind împreună cu majoritatea organizaţiilor naţionale şi internaţionale de presă au sesizat în nenumărate rânduri Comisiile de Cultură ale Parlamentului privind abuzurile din Radioul Public, decidenţii politici rămân în continuare complici cu ilegalităţile administraţiei Miculescu. 

  Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Ursache Petru, membru în Comitetul Director al  Societății Române de Radiodifuziune, întrucât, începând cu data de 01 martie 2012, deține, simultan, funcția de membru în Comitetului Director al S.R.R. și funcția de administrator al S.C. Sirom Service Impex S.R.L.

   Departament Comunicare FRJ MediaSind