Mediatorii gălățeni și-au promovat activitatea în stradă

   Asociaţia „Centrul Internaţional pentru Soluţionarea Disputelor România”, filiala Galaţi - reprezentată de Stegaru Lucian, AMPSAC Galaţi - reprezentată de Vrînceanu Laurenţiu,  și UNMR Galaţi - reprezentată de Cînepă Simona, au participat miercuri, 26 iunie a.c., la campania  naţională „Campaniea de promovare a medierii la nivel naţional”.

Acţiunile celor trei asociații au fost desfăşurate în Galaţi: zona Spicul – Faleză, Palatul Justiţiei – Ultimul Leu. De asemenea, au avut loc acțiuni de promovare şi în localităţile Tîrgu Bujor, Tecuci, Smîrdan și Pechea. Cu această ocazie, au fost distribuite pliante, au fost purtate discuţii de informare, cu populaţia, referitoare la importanţa medierii ca alternativă la acţiunile în instanţă privitoare la soluţionarea conflictelor, la avantajele medierii în soluţionarea conflictelor.

   Acţiunea, la care au participat voluntar numeroşi mediatori, a fost coordonată de dna Mihuţ Gyongy Gabriela, având funcţia de purtător de cuvânt al Consiliului de Mediere.

   mediator - Lucian Gabriel Stegaru