Familia de angajați ai municipalității, Ardean – emblema noii generații de lipitori pesedisteConglomeratul bolșevico-securist din care este alcătuit Partidul Social Democrat a transmis apucăturile rapace și noii generații de politicieni. Tinerii pesediști, mult mai incompetenți decât nomenklatura comunistă care a pus bazele partidului, se arată la fel de flămânzi atunci când este vorba despre bani publici.

Bogdan Ardean este un tânăr pesedist care și-a bazat ascensiunea în administrația locală pe prietenia cu primarul Ionuț Pucheanu. Astfel, în urmă cu aproape un an, Pucheanu l-a propulsat pe Ardean director la firma municipalității Gospodărire Urbană. Mai mult, înainte ca Bogdan Ardean să ajungă director, soția sa, Raluca Ardean, a devenit purtătoare de cuvânt a Primăriei, adică a prietenului Ionuț Pucheanu. Cei doi au preferat salarii din bani publici, cu toate că au o mică afacere de familie și doamna lucra, până atunci, la o televiziune regională. Astăzi, aflăm din Viața Liberă că familia de angajați ai municipalității nu-și plătește taxele și impozitele locale: ”Un alt nume sonor care figurează în anunţul colectiv din 12 ianuarie 2018 este cel al Bogdan Ionuţ Ardean, fost consilier local PSD, actualmente directorul general interimar al SC Gospodărire Urbană SRL, pentru care s-a emis somaţia nr. 1351569/ 14.11.2017”.

Cu alte cuvinte, familia de pesediști care duce lunar acasă salarii de aproximativ 20.000 de lei din bani publici nu contribuie la bugetul municipalității. Nici la capitolul competență în funcțiile pe care le dețin cei doi nu excelează. Bogdan Ardean a fost ridiculizat de mai multe ori chiar de prietenul său, primarul Ionuț Pucheanul, pentru modul defectuos în care conduce firma municipalității Gospodărire Urbană. În aceeași situație de neplată a taxelor și impozitelor locale se află și viceprimarul uneperist Picu Apostol Roman, un monument de incompetență al administrației locale.

Modelul familiei Ardean i se potrivește și prietenului Ionuț Pucheanu, cel care nu plătește impozit pe apartament pentru simplul motiv că locuiește într-un duplex al lui Corneliu Istrate, la blocul Miorița (http://www.nepasadegalati.ro/actualitate/2544-primarul-pucheanu-a-fost-targuit-la-pachet-cu-psd-de-firma-vega-93-pentru-un-apartament-duplex.html).

S.Ț.