Infecția politică pesedistă Nicolae Bacalbașa lovește din nou în Parlament: ”Papagalii statului paralel să respecte suveranitatea poporului român!”Gălățenii au votat mult ”pesedeu”, la alegerile parlamentare trecute. Asta, pentru ca nulitatea politică Nicolae Bacalbașa, circar ieftin, să poată prinde un loc de deputat. Și l-a prins. De când este parlamentar român, infecția politică Nicolae Bacalbașa a făcut ce știe mai bine: a împroșcat cu invective la adresa colegilor din opoziție.

Astăzi, clovnul-tragic Nicolae Bacalbașa, care tocmai suferise o suspendare în partid pentru lăturile aruncate în forul legislativ al României, a recidivat. Cu forțe proaspete, după ce a fost ținut nevorbit, trista figură a medicinei gălățene s-a aruncat la microfonul Camerei Deputaților și s-a răstit la colegii din opoziție: ”Papagalii statului paralel să respecte suveranitatea poporului român!”. Mesajul colorat se adresa, de fapt, Departamentului de Stat al SUA, drept răspuns la intervenția americană privind modificarea ”legilor Justiției”.

Chiar dacă situația este tragică, iubitorul gălățean de ”pesedeu” va sorbi în continuare vorbele de duh ale acestei infecții politice. Nu mai contează faptul că acolo unde a făcut politică Nicolae Bacalbașa a reușit doar învrăjbirea oamenilor, cu rezultate zero în administrație. La Spitalul Județean ”Sf. Apostol Andrei” a introdus prigoana politică și a blocat sistemul informatic al instituției, pentru ca apoi, în calitate de președinte al Consiliului Județean Galați, să introducă un sistem securistic de urmărire a angajaților, copiat parcă din perioada în care dădea note informative la Securitate, fără a avea vreo realizare în domeniul administrativ.

S.Ț.