VP Dobre face valuri printre liberali că vrea să se pupe oficial cu pesediștii lui Dan NicaFără niciun gând să părăsească conducerea filialei PNL Galați, pe care a adus-o la cea mai de jos cotă, cu toate că i-a fost bătut obrazul în acest sens, Victor Paul Dobre are din nou vise erotice. Vrea să se pupe oficial cu ”ciuma roșie” locală, în speranța unui USL în care să fie călărit numai de mentorul său politic Dan Nica. Ideea i-a venit în urma rupturii interne a ALDE, la nivel național, și cu certitudinea că, în sfârșit, pesediștii gălățeni îl vor executa pe Eugen Durbacă și pe oamenii acestuia.

Pentru asta, VP Dobre joacă la două capete. În interiorul filialei liberale joacă rolul durului care vede luminița de la capătul tunelului și, sfătos, încearcă să-și convingă oamenii că le-ar sta bine cu o funcție de viceprimar și cu un post de director la una dintre firmele administrației locale. După ce părăsește filiala liberală, acolo unde i-a lăsat cu gura căscată câțiva dintre colegii săi, și se întâlnește cu partidul său de suflet, VP Dobre redevine ”yes man”-ul libidinos care nu iese din cuvântul lui Dan Nica. Tentativa de restaurarea a USL la Galați, pe care chiar o visează pseudo-liberalul, este o dovadă că VP Dobre nu a înțeles nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său și din cererile pe care le are electoratul, prin vocea mișcării Rezist, pentru partidele aflate aparent în opoziție.

Energia de a pune la cale alianțe locale cu PSD îi vine deputatului liberal și în urma odihnei prelungite de care are parte pe băncile Parlamentului, dar și din cauza faptului că nimeni nu-i mai cere ridicarea imunității în vederea cercetării penale în dosarul în care liderul PSD Liviu Dragnea a fost deja condamnat.

S.Ț.