Distrugătorul de firme Mangalea se apucă de asfaltări

 

   SC Loconfort SA Galați se va ocupa în următoarea perioadă de lucrări de asfaltare pentru Primăria Municipiului Galați. Firma controlată de Corneliu Mangalea este selectată pentru implementarea obiectivului de investiţii “Reabilitarea străzii Mihai Bravu", partea de dirigenție a șantierului, conform unui proaspăt anunț publicat pe site-ul municipalității locale. Contractul, în valoare de 106.580 lei (fără TVA), a fost atribuit operatorului economic într-o competiție cu alți patru ofertanți, un al cincilea fiind descalificat apriori.

  Strada Mihai Bravu, cu o lungime de cca 550 m, are importanța sa aparte în municipiu. Teatrul Muzical "Nae Leonard", Grupul de Pompieri nr. 1, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, Seminarul Teologic Sf. Ap. Andrei, sau Complexul Sportiv Pușkin sunt situate aici.

   Conform celor mai recente date prezentate de Ministerul Finanțelor Publice, SC Loconfort SA (cu obiect principal de activitate "inginerie și consultanță tehnică legate de acestea") a realizat în anul 2013, cu un număr de 10 angajați, venituri totale de 448.854 lei, la acestea raportând cheltuieli ce depășesc 570.000 de lei și, pe cale de consecință, o pierdere de peste 120.000 lei.

   Firma omului de afaceri Corneliu Mangalea, cunoscut gălățenilor ca fost candidat independent la primărie, finanțator al unei campioane naționale de volei feminin din oraș, dar mai ales pentru peisajul ca după bombardament rămas în Noul Galați de pe urma marii uzine IMEH (MEHID), din Bulevardul George Coșbuc.

   George Marinescu