• Shakespeare School: 85% dintre părinți apreciază mai mult calitatea prestației profesorului decât structura și organizarea cursului85% dintre părinți consideră faptul că succesul copiilor la cursuri se datorează în principal calității prestației profesorilor.
  • 80% spun că principalul factor care influențează reușita cursanților este calitatea suportului de curs.
  • 78% dintre părinți punctează pe primul plan importanța comunicării dintre profesor și părinte ca factor ce contribuie la obținerea rezultatelor excelente ale cursanților.

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul părinților, cu scopul de a înțelege perspectiva acestora cu privire la parcursul de succes al copiilor la cursuri. Dat fiind faptul că vocea părinților o reprezintă pe cea a copiilor, putem spune că, în 2020, un profesor riguros, exigent, dar care știe să se apropie și să se facă iubit de elevi este cel care îi face pe aceștia să meargă cu entuziasm la cursuri și să învețe.

În acest context, Shakespeare School, primul centru din România acreditat de Cambridge Language Assessment pentru a organiza cursuri CELTA, oferă tuturor profesorilor de limba engleză interesați de perfecționare profesională șansa de a participa la aceste cursuri și de a obține certificatul CELTA, recunoscut la nivel internațional. Astfel, aceștia au ocazia de a descoperi cele mai eficiente tehnici și strategii de predare a limbii engleze.

Conferința “CELTA - The teaching passport to open international doors”

Întrucât profesorii din România și-au arătat interesul de a descoperi ce înseamnă cursul CELTA, care sunt beneficiile acestuia și ale obținerii certificatului CELTA, Shakespeare School a organizat Conferința “Celta - The teaching passport to open international doors”, joi, 6 februarie, la Hotel Capitol din București.

Cursurile CELTA - organizate de Shakespeare School

Profesorii prezenți la eveniment au descoperit modul în care cursurile CELTA organizate de Shakespeare School aduc o abordare practică, raportată la nevoile reale ale educatorilor și ale elevilor. În cadrul acestora, profesorii sunt antrenați în dezbateri despre metoda de predare și învață să corecteze și să înțeleagă modul în care cursanții lor asimilează limba engleză. De asemenea, ei primesc și acceptă provocarea de a preda după metodele studiate în cadrul cursului, în fața unor cursanți voluntari.

Website-ul www.celtatraining.ro oferă informațiile necesare despre avantajele obținerii unui certificat CELTA și despre cursul CELTA susținut de Shakespeare School.