Lansarea proiectului @abc – cu și despre adolescențiComunitatea "ONedu" lansează, pe 9 septembrie, primul proiect destinat elevilor, adolescenților și profesorilor, sub numele de @abc. Proiectul abordează teme des întâlnite de aceștia în viața de zi cu zi, informându-i cu privire la potențialele rezultate ale acțiunilor lor și încurajându-i să fie încrezători în forțele proprii, totul în mediul online, cel mai preferat de elevii din generația modernă.

Ideea de bază a proiectului este conținutul scris de tineri pentru tineri, care aduce cititorul mai aproape de autor și chiar de comunitatea noastră. Astfel, primul articol, “Iubirea în adolescență”, este exemplul perfect al viziunii proiectului. Scris de un licean în vârstă de 17 ani, textul spune o poveste personală de dragoste, care va spori cu certitudine optimismul celor care vor utiliza platforma noastră și vor poposi pentru o scurtă lectură. Totodată, datorită apropierii de audiență, comunitatea noastră încurajează feedback-ul sincer și critic al acțiunilor noastre, motiv care a contribuit la lansarea proiectului printre primele din calendarul Comunității "ONedu".

ONedu (abreviere de la Online Education) este o comunitate fondată de elevi, care luptă prin proiectele sale pentru schimbarea în bine a sistemului educațional din România. Aceasta cuprinde tineri din diferite zone ale țării (Iași, Galați, Sibiu, Brașov etc.). Pe lângă @abc, site-ul nostru web se va bucura de nenumărate alte proiecte, precum Concursul Online "EngTutu", Ora Online, Hai în RO, sau proiectul deja

lansat, Web în Primării. Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră, se poate accesa pagina de Facebook Comunitatea “ONedu” sau pe website, onedu.ro.

Proiectul va fi disponibil la onedu.ro/abc .