S-a lansat primul ”Portofoliul de Evaluare” destinat elevilor din Romania

   Editura Delfin este cu un pas înaintea necesităților tale și îți pune la dispoziție primul “Portofoliu de Evaluare Formativă”, pentru a te ajuta să fii cel mai bun elev!

   Îți amintești de primele lucrări de control? Ți-ai fi dorit să le păstrezi pe toate într-o mapă atractivă și practică? Peste ani, cu siguranță le vei răsfoi cu drag și nostalgie. Editura Delfin îți propune cea mai recentă inovație în materie de auxiliare didactice - lucrarea “Portofoliul de Evaluare Formativă - Limba și Literatura Română, clasele V-VIII”.

  Un sistem practic și modern, “mapa cu teste” te ajută în procesul de studiu prinacordarea unui feedback prompt din partea profesorului, care îți va oferi  îndrumarea corespunzătoare pe parcursul celor patru ani de studiu, în vederea atingerii rezultatelor dorite. O evaluare curentă, internă și sumativă eficientăconferă aprecierea corectă anivelului propriilor competențe de comunicare prevazute în studiul limbii și literaturii române.

   După corectare, testele se pot detașa și îndosaria, având astfel la îndemână, în orice moment, toate fișele de evaluare susținute pe parcursul ciclului gimnazial.

   Mai mult decât un instrument evaluativ modern, portofoliul îți facilitează procesul de observare a aspectelor ce necesită intervenții remediale imediate sau pe termen lung și permite compararea performanțelor școlare în diferite stadii de evaluare.

   Parcursul educațional este ușor de supervizat atât de către profesori, cât și de către părinți, aceștia fiind în permanență la curent cu etapele de pregătire a elevilor/copiilor pentru examenele naționale.

   Portofoliul conține un cadou surpriză, exclusiv pentru elevi!