Primarul Pucheanu a mutat focarul de infecție din fostul Centru de Transfuzie în stradăÎn goana nebună de a arăta că lucrează, primarul Ionuț Pucheanu nici măcar nu mai mimează tradiția neaoșă a ascunderii gunoiului sub preș. Îl lasă direct în stradă!

Așa s-a întâmplat în Țiglina I, pe strada Saturn, la fostul Centru de Transfuzie, acolo unde ruina fostului obiectiv medical a devenit adăpost pentru oamenii străzii. De vreo două săptămâni, un comando de la Ecosal s-a făcut că muncește dimineața devreme și a reușit doar să scoată din focarul de infecție o grămadă de moloz amestecat cu lucruri ale locatarilor de ocazie. Bravii muncitori aflați sub tutela municipalității, în loc să încarce mizeria direct într-un camion, au depozitat-o în parcarea blocurilor din apropiere. Adică, infecția din ruina fostului Centru de Transfuzie a fost mutată direct sub geamurile gălățenilor (http://www.nepasadegalati.ro/actualitate/2883-municipalitatea-ii-trateaza-pe-galatenii-din-tiglina-i-cu-doua-focare-de-infectie-concentrate-pe-strada-saturn.html). Astfel, oamenii primarului Pucheanu au ocupat cel puțin două locuri de parcare. Tot atâtea câte a reușit edilul șef să facă în mandatul său de până acum. Primarul Pucheanu a mutat focarul de infecție din fostul Centru de Transfuzie în stradă

La nici 50 de metri de grămada lui Pucheanu, RBx Electric, firma de casă a a șefului său de partid, Dan Nica, lucrează la instalarea unui punct trafo de aproape jumătate de an și a reușit doar să distrugă un sfert din parcul ce desparte blocurile din zonă de strada Saturn. În loc de iarba din parc, locatarii au acum parte de nisipul depozitat de firma RBx, material de contrucție pe care vântul li-l bagă zilnic în apartamente sau le acoperă mașinile cu el.

S.Ț.