Inițiativa privind excluderea PSD din social-democrația europeană a strâns peste 10.000 de semnăturiPetiția a anticipat înca din februarie 2017 comportamentul anti-democratic al partidului de la guvernare, motiv pentru care am reușit să strângem peste 10.000 de semnături.

Ultimele mișcări ale PSD cu privire la procedura de revocare a Laurei Codruța Kovesi au demonstrat (iarăși) colegilor social-democrați din Parlamentul European că PSD nu este „nici social, nici democrat”.

Avem șanse reale de a câștiga! În ultimele săptămâni, comportamentul PSD a dus la distanțarea tuturor europarlamentarilor social-democrați germani față de partid, dar și la declarații concrete și extrem de critice din partea celor portughezi. Acestea nu vor rămâne ultimele declarații social-democrate europene. 

Cum era de așteptat, reacția din România este una demnă de dispreț. Premierul României, fost europarlamentar, a atacat cu argumente conspiraționiste precum “Soros”. Asta după ce a numit europarlamentarii „autiști”. Dorim un astfel de comportament din partea reprezentaților noștri?

Mă bucur să vă anunț și că avem susținerea grupurilor de români din diaspora. Astfel, avem șanse reale de a ajunge la un număr suficient de mare de semnături încât să facem diferența în fața Grupării S&D.

Petiția cere excluderea PSD din această fracțiune social-democrată a P.E. Ce înseamnă asta, concret?

Parlamentarii europeni PSD vor fi excluși din comitetele legislative, vor deveni paria în Parlament,

Sumele transferate de către Parlamentul European catre PSD vor fi reduse,

Vor fi printre foarte puținii parlamentari europeni fără afiliere politică.

Haideți să punem presiune internațională asupra PSD! Distribuie și tu petiția pe Facebook și menționează în câteva cuvinte de ce susții cauza!

Distribuie pe Facebook!

Paul Milata