Idei de cadouri de sărbatori (P+18)A mai rămas puțin timp până la luna cadourilor, iar cei mai mulți dintre noi am început déjà să vizităm magazinele pentru a ne face o idée despre ce am putea cumpăra celor dragi. Cele mai căutate daruri sunt, ca în fiecare an, bijuteriile, parfumurile și smartphone-urile.

Zilele trecute eram într-un supermarket și mă uitam la gadget-urile puse la vânzare de acel magazin. Lângă mine s-au oprit două domnișoare foarte frumoase și cochete care discutau despre ce cadouri ar vrea să cumpere iubiților și, inevitabil, au menționat și ce le-ar plăcea lor să primească dacă tot fac un efort să îi cumpere celui drag ceva atât de valoros. După discuția lor, am bănuit că fac videochat in Iasi, altfel nu mi-aș fi putut explica grija lor pentru imagine și bugetul lor exorbitant pentru cadouri. Amândouă doreau să achiziționeze ceva din categoria jocurilor video pentru iubiți, iar în ceea ce le privește, mi-am dat seama că pentru ele gestul contează mai mult decât suma cheltuită. Doreau doar să fie surprinse plăcut.

Mi-a rămas în cap toată ziua discuția celor două, așa că mă voi reorienta și cred că voi alege pentru soția mea un parfum pe care și-l dorea de foarte mult timp și probabil voi adauga și un pulover călduros și pufos, iar pentru noi doi, voi alege un ceai aromat care să ne încălzească seara după muncă. Pană la urmă, femeile nu țin cont de specificul sărbătorii, vor să dăruiască și să primească apreciere cu orice ocazie.

                                           Idei de cadouri de sărbatori (P+18)