Târg de cariere organizat la Galaţi - oferă 2.000 de locuri de muncă în turism

   În perioada 27 martie-13 aprilie 2014, compania IcepWorld va organiza cel mai mare TÂRG DE CARIERE în turism la nivel național pentru ocuparea a peste 2.000 de locuri de muncă în domeniul hotelier, atât în Grecia și Cipru, cât și în Marea Britanie. În acest sens, reprezentanții IcepWorld vor fi prezenți în 20 de județe din țară pentru a susține interviuri de selecție.

   Galați: vineri, 28 martie, hotel Faleza, str.Roșiori nr. 1

   Tinerii selectaţi la târgul de cariere vor avea posibilitatea să lucreze la standarde internaționale în hoteluri de 4 și 5 stele, în Grecia, Cipru și Marea Britanie. Joburile disponibile sunt entry și middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (recepționer de hotel, asistent recepție, bell boy), până la Housekeeping (cameristă, personal curăţenie), Food&Beverage(restaurant, servire, bar, bucătărie), Spa, Entertainment, Mentenanţă. În privința salariilor, tinerii care vor fi angajați în Grecia sau Cipru vor putea câștiga între 450 și 600 EURO net/lună, cazarea și cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. În Marea Britanie salariile pornesc de la 6,31 lire/oră (echivalentul a 7,6 euro/oră), ceea ce înseamnă un câștig lunar între 1000-1500 lire.

   În ceea ce privește condițiile de eligibilitate, tinerii nu trebuie să aibă experiență în domeniul hotelier, și aceasta pentru că la locul de muncă din Grecia sau din Cipru vor parcurge un program complet de taining pentru dezvoltarea profesională și personală.

   “Suntem în căutarea unor tineri dornici să înceapă cariera în domeniul hotelier, dornici să învețe, care au o atitudine pozitivă și cunosc limba engleză cel puțin la nivel conversațional”, a declarat dna Suzanne Nuridsany, General Manager IcepWorld Group.

   La târgurile de joburi organizate de IcepWorld participă an de an hoteluri și resorturi de lux din Grecia și Cipru care oferă în fiecare sezon oportunități de angajare pentru sute de tineri. Reprezentanții acestor hoteluri au explicat de ce preferă să angajeze tineri din România: sunt serioși, învață repede, vorbesc mai multe limbi străine, sunt muncitori.