Sclavii lui Durbacă au trecut la amenințări în stil mafiot în Cimitirul Eternitatea

   Servitorii fără minte ai senatorului Eugen Durbacă, sclavii care de ani buni îi ciugulesc din palmă pe bani publici celui mai nociv politician gălățean, au reacționat violent la seria de articole din ziarul on-line www.nepasadegalati.ro. În urma articolelor ”Gălățenii au avut parte de înălțarea în direct a lui Durbacă din mausoleu” și ”Primarul Stan a devenit stapânul robinetelor din mizeria și hoția instaurate în Eternitatea”, editorul ziarului on-line, jurnalistul Sorin Țiței, a fos ținta unor amenințări de tip mafiot venite din partea unor membri ai partidului de buzunar al lu Durbacă. Angajați ai SC Gospodărire Urbană SRL de la Cimitirul Eternitatea, monument istoric al Galațiului adus în stare de mizerie de firma care îl administrează, au vandalizat mormântul soției jurnalistului. După mai multe semne de tip mafiot, concretizate prin spargerea de mai multe ori a suportului pentru candele de la mormânt și prin furtul sistematic al florilor, punctul culminant a fost atins joi, 28 mai, atunci când, în urma articolelor de presă menționate mai sus, jurnalistul a găsit o pisică moartă pe mormântul soției. Amenințarea a fost directă, de tip mafiot, și a fost savurată din plin de angajații care au trăit la fața locului momentul și au transmis în direct, prin telefon, șefilor lor reacția ziaristului vizat. Doar intervenția Poliției, sesizată în urma amenințării în formă continuată, i-a făcut pe sclavii lui Durbacă să dispară din zonă. Bietul animal a fost omorât de inconștienții susținători ai lui Durbacă și apoi a fost tranșat cu un cuțit, astfel încât să pară, în mințile lor bolnave, hăcuit de câinii comunitari.

   Primarul Marius Stan, cel care ar fi trebuit să reacționeze în urma articolului privind situația dezastruoasă din cel mai vechi cimitir al Galațiului, s-a ascuns după un drept la replică al slugii senatorului Durbacă, directorul Gospodărire Urbană SRL Eduard Grosu:

”Referitor la articolul  “Primarul Stan a devenit stapanul robinetelor din mizeria si hotia instaurate in Eternitatea “ publicat de jurnalistul Titei Sorin in ziarul dvs, va transmitem urmatorul drept la replica :

   ”Activitatea de administrare a domeniului public a SC Gospodarire Urbana  SRL Galati nu sufera de nici o interferenta politica si se desfasoara de catre fiecare salariat conform fisei postului . Salariatii din Cimitirul “Eternitatea “, in mare lor majoritate, au fost angajati in perioada 1998-2003, cand partidul specificat in material nu exista si au alte atributii decat cele mentionate in articol (“ ruperea florilor si a elementelor metalice de pe morminte“).

   Referitor la cismeaua de langa Monumentul Eroilor Sovietici, este adevarat ca a fost inchisa la cererea unui concesionar al unui mormant din imediata apropiere, pentru ca robinetul respectiv era lasat de alti cetateni sa curga nesupravegheat si afecta terenul.

SC Gospodarire Urbana SRL asigura curatenia in Cimitirul “Eternitatea” atat prin forte proprii, cat si prin colaborarea cu firme de specialitate, pentru ca volumul de lucrari este mare si cantitatea de gunoi rezultata din ingrijirea mormintelor si aleilor este foarte mare. In perioada sarbatorilor religioase se lucreaza non-stop, inclusiv sambata si duminica, pentru a pastra un aspect civilizat in cele     ha ale cimitirului istoric. Paza in cimitir este asigurata de o firma privata cu bune referinte in acest domeniu.  

DIRECTOR GENERAL SC GOSPODARIRE URBANA SRL

EC. GROSU EDUARD”