Universitarul Ionel Petrea – candidatul la președinția CJ Galați care atacă direct la sforarul PSD Dan NicaCampania absolut anostă pentru președinția Consiliului Județean Galați este înviorată de prestația candidatului independent Ionel Petrea. Universitarul Ionel Petrea, deși nu este novice în politică, nu se lasă antrenat în masa amorfă de politicianism practicat de ceilalți candidați și se declară în luptă deschisă cu pesedistul Dan Nica, răul cel mai mare al județului Galați și sforarul politicii locale. Independentul Ionel Petrea și-a propus să elibereze Galațiul de presiunea malefică impusă de baronul pesedist Nica și să redea onoarea gălățenilor.

Gălățeanul Ionel Petrea a fost șef de promoție pe țară la absolvirea Facultății de Mecanică

Inginerul Ionel Petrea, în vârstă de 57 de ani, s-a născut și a copilărit în comuna Schela. De mic copil a fost pasionat de albine, pasiune pe care a moștenit-o de la tatăl său și pe care o duce, acum, mai departe. Este căsătorit de 36 de ani și are doi copii. În anul 1988, Ionel Petrea a abolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Universității Galați, ca șef de promoție pe țară. În cei 30 de ani de carieră didactică, desfășurată în cadrul universității absolvite, a format peste 1.000 de ingineri, mulți dintre studenții săi activând apoi pe platforma siderurgică gălățeană.

”Când este vorba de ingineri în politică, mă gândesc la celebra replică dată de marele politician liberal Ionel I.C. Brătianu, inginer de profesie, care întrebat de Nicolae Iorga: <<Ce pot să învăț de la un inginer?>>, i-a răspuns marelui istoric: <<Măsura, domnule profesor. Măsura!>>, este deviza care-l mână în lupta politică pe Ionel Petrea.

Candidatul Ionel Petrea se vrea eliberatorul județului de sub influența malefică a pesedistului Dan Nica

”Principalul personaj politic care controlează autoritar județul nostru de 20 de ani este liderul suprem PSD, Dan Nica. De regulă, influența sa a fost nefastă pentru viața gălățenilor.

Mă consider singurul candidat care are curajul, priceperea și legitimitatea să elibereze orașul și județul Galați de sub controlul baronului Nica (de altfel, un politician extrem de abil), prieten la cataramă cu un alt baron, tot vrâncean.

În consecință, orice vot dat lui Costel Fotea, PSD, George Stângă, PNL, Oana Iurescu, PMP și Nicolae Marin, PRO România (toți, oameni pe care îi cunosc și îi respect) este, de fapt, un vot acordat lui Dan Nica și modului său de a face politică, bazat pe frică și slugărnicie!”, afirmă, într-o postare pe Facebook, independentul Ionel Petrea.

Ionel Petrea este adeptul stilului de politică țintit direct pe cetățean

Proiectele politice ale candidatului independent la președinția Consiliului Județean Galați prevăd, în primul rând, o împărțire fără părtinire politică a fondurilor către entitățile administrative locale. ”Vreau să redau onoarea gălățenilor și să le curăț obrazul batjocorit după ce, în ultimii ani, am fost în prim planul opiniei publice naționale cu declarații halucinante de genul <<laboratoare secrete în care se pune la cale moartea tinerilor români>> sau <<sex, droguri, păcanele>>, cu imaginile dramatice ale adolescentei plină de sange sau cu balbele conducerii Spitalului Județean în vremuri de pandemie”.

Cea mai mare dorință politică a lui Ionel Petrea este una profund umanitară: ”Vreau ca, în scurtă vreme, Galațiul să fie județul cu cei mai puțini copii care merg flămânzi seara la culcare. Sper ca, în câtiva ani, această realitate extrem de dureroasă să fie eliminată”.

S.Ț.

Adaugă comentariu

Codul de securitate