Premii de câte 1.000 euro pentru cei mai buni tineri ziariști

   Pâna in 19 octombrie 2015, tinerii ziaristi de presa scrisa se pot inscrie pentru editia a XVI-a a concursului Tânarul Jurnalist al Anului.

  Cu ajutorul sponsorilor UniCredit Bank, Eco–Rom Ambalaje, Alexandrion, Polisea, Antalis si cu sustinerea Programului Media Europa de Sud-Est al Fundației Konrad Adenauer si The Group, ii vom premia cu câte 1.000 euro pe cei mai buni tineri jurnalisti ce vor concura la cinci sectiuni:
   - Justitie si Stat de drept
   - Actualitate interna
   - Economie
   - Mediu
   - Investigatii

   Tinerii ziaristi (sub 35 ani) de presa scrisa se pot inscrie cu articole publicate in print sau on-line intre 1 ianuarie 2014 - 31 august 2015. Vom primi, asadar, in concurs si articolele publicate anul trecut (cum o faceam in mod traditional), si articolele publicate in primele opt luni ale anului in curs - 2015.
   Sectiunea Justitie si Stat de drept se adreseaza ziaristilor care acopera justitia, activitatea instantelor si parchetelor, care urmaresc evolutia dosarelor de coruptie si de crima organizata, scriu despre refoma justitiei, despre schimbarile legislative ce afecteaza statul de dept, functionarea institutiilor fundamentale ale statului.
   Sectiunea nou introdusa, Investigatii, va premia cel mai bun tanar ziarist care a realizat si publicat anchete privind evaziunea fiscala, contrabanda, spalarea de bani.
  Un candidat poate inscrie maximum doua articole pentru fiecare sectiune prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Cc Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Titlul e-mail-ului trebuie sa fie: [Nume] [Prenume] [Sectiunea]. Email-ul de inscriere trebuie sa contina maximum doua articole de sectiune, in format digital (link către articolele online sau PDF) și CV-ul candidatului. Informatii suplimentare la freedomhouse.ro/tja.