Telekom România susține 10 studenți prin programul „Bursele Telekom

   Telekom Romania continuă inițiativele de susțienere a tinerilor cu perfomanțe academice deosebite, lansând programul „Bursele Telekom”. Astfel, 10 studenți vor beneficia de câte o bursă în valoare de 900 RON/lună, care va fi acordată pe întreaga durată a studiilor universitare.

   „Suntem bucuroși să lansăm un nou program de burse, prin care ne propunem să-i susținem pe tinerii cu potențial de-a lungul parcursului educațional. Credem că programul „Bursele Telekom” le va oferi acestor tineri șansa de a-și valorifica întregul lor potențial și de a-și dezvolta o carieră de succes, în viitor. În plus, această inițiativă se înscrie în strategia companiei de a încuraja excelența și de a deveni angajatorul preferat pentru tinerii talentați și motivați care doresc să-şi construiască o carieră solidă în telecom.  Până în prezent, prin diverse programe similare derulate de companiile din grup, 75 de tineri au beneficiat de burse și așteptăm cu drag să-i cunoaștem pe beneficiarii ediției din acest an”, declară Ruxandra Vodă, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

   Selectarea beneficiarilor programului „Bursele Telekom”, ediţia 2014,  se va desfășura în perioada 4 noiembrie – 12 decembrie 2014 şi va include două etape: concurs de dosare și interviu. Prima etapă, care este eliminatorie, va avea loc între 4 - 28 noiembrie şi presupune completarea şi înscrierea candidaturilor, conform termenilor din regulamentul de participare, disponibil pe www.burseletelekom.ro. În urma analizei dosarelor, vor fi selectați 25 de candidaţi. În cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc în zilele de 8 și 9 decembrie, cei 25 de candidaţi vor fi intervievaţi de către un juriu care va desemna cei 10 câştigători. Aceștia vor fi anunţaţi pe 12 decembrie 2014, pe www.burseletelekom.ro.

   Jurirul va fi format din:

    - Cristina Bazavan – jurnalist și blogger, cu o experienţă în media de peste 15 ani;

   - Mihaela Perianu - fondator şi Managing Partner la Aims Human Capital, companie activă de 20 de ani în piaţa de Executive Search şi Consultanţă şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training;

   - Mihai Popa-Radu - Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching şi Leadership Skills Development din România;

   - Sorin Psatta - Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti;

   - Anca Păsat -  Manager Resurse Umane în cadrul Diviziei Dezvoltare Organizaţională România, Telekom Romania.

   Candidaţii eligibili sunt tineri cu vârsta maximă de 25 de ani, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective clare de carieră, care au absolvit liceul în 2013 sau 2014 şi care au fost admişi în cadrul unei instituţii de învăţământ superior de stat, în cadrul sesiunii din 2014. Candidații pot trimite dosarele de înscriere în concurs prin poştă sau curier, până la data de 28 noiembrie 2014 inclusiv (data de trimitere), pe adresa Piaţa Presei Libere 3-5, Clădirea City Gate, Turnul de Nord, etajul 18, Sector 1, Bucureşti, în atenţia Departamentului de Comunicare.

   Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” şi despre regulamentul de participare sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

Companiile care operează sub brandul Telekom Romania s-au implicat încă din anul 2002 în diverse programe de susținere a tinerilor cu performanțe academice deosebite. Cel mai recent proiect, derulat în vara acestui an cu fonduri UE, a permis unui număr de 200 de studenți să urmeze stagii de practică în cadrul Telekom Romania Communications.