Gala Persoanelor cu Dizabilitati 2014

   ActiveWatch și Fundația Motivation România dau startul înscrierilor în competiția din cadrul celei de-a cincea ediții a Galei Persoanelor cu Dizabilități. A cincea ediție propune un nou regulament de concurs care va permite prezentarea unui număr impresionant de povești de succes. Fiecare dintre cele cinci secțiuni ale Galei va aduce pe micile ecrane cinci povești ale celor care au reușit să privească dincolo de dizabilitate. Iar pentru prima dată în istora evenimentului, publicul va fi cel care va alege persoana cu dizabilități care va fi co-prezentatorul sau co-prezentatoarea Galei, alături de prezentatorul Cătălin Ștefănescu. Publicul va putea alege dintre persoanele propuse de organizatori pe website-ul www.incluziune.org, în perioada 6 – 26 octombrie.

  Înscrierile în cadrul competiției vor fi făcute prin intermediul ONG-urilor care activează în beneficiul persoanelor cu dizabiliăți. Concursul cuprinde următoarele secțiuni: „Oameni cu desăvârșire” , „Porți deschise”, „Angajatorii abilității” , „Comunică abilitatea” și „Școala tuturor abilităților”. Concursul urmărește promovarea bunelor practici în domeniul incluziunii persoanelor cu dizabilități, sub mai multe aspecte ale ei, și premierea celor mai reușite dintre acestea. Regulamentul de concurs, lista organizațiilor prin care se vor face înscrierile în cadrul competiției și criteriile de jurizare folosite pot fi consultate pe site-ul www.incluziune.org .

   Gala Persoanelor cu Dizabilități presupune o recunoaștere publică a unor activități, proiecte personale sau publice ale persoanelor sau organizațiilor participante. Premiile Galei sunt acordate de către un juriu independent, cu utilizarea unor criterii de departajare. Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment organizat sub înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România, de ActiveWatch și Fundația Motivation România, co-producător TVR. Aceasta va fi transmisă în cursul lunii decembrie pe canalul de televiziune TVR 1.

   Pentru detalii cu privire la Gala Persoanelor cu Dizabilități și înscrierile în cadrul competiției vă rugăm să vă adresați persoanei de contact Radu Răileanu, coordonator de eveniment (tel.:+40 735 215 584; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).