Ivan Patzaichin și canotcile sale – din nou la Galați

   Îmi face deosebită plăcere să vă invit să participați la a doua ediție a  competiţiei de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania, organizată sâmbătă, 16 august, începând cu ora 09:30, pe Faleza inferioară, între zona Elice şi Palatul Navigaţiei.

   Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre (indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă) și să formați echipajul de 11 campioni la vâslit cu care să luați startul în competiția Descoperă Rowmania – concurs de vâslit viteză,  în canotci de 10+1 locuri.

   Câştigătorii din fiecare ediție locală vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

   Canotca, o „invenţie” a Asociaţiei „Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiţie şi va fi pusă la dispoziţia echipei dvs. în cadrul evenimentului. Construită din dorința de a promova mesteșugul românesc, canotca este denumită aşa după lotcă - de la care preia materialul, şi după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral "made in Romania", cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meşteşugul marangozilor din Delta Dunării.

   Vă aştept cu drag,

 

   Ivan Patzaichin