Țărăniștii se jură că Aurelian Pavelescu a rămas președintele partidului

   Mass-media a preluat, din nou, o știre falsă, potrivit careia președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, ar fi fost exclus din partid. Prin prezentul Comunicat dezmințim această informație care a fost preluată de presă fară a fi verificată.

   În fapt, Comunicatul privind excluderea din partid a lui Aurelian Pavelescu a fost emis de Vasile Lupu, cel care nu mai are calitatea de membru al partidului, precum și de alte persoane, care, de asemenea, nu mai au calitatea de membri, fiind excluse din partid. Aceste persoane au pierdut, irevocabil, procesele pe care le-au intentat partidului și dezinformează opinia publică.

   Aceleași persoane, în urmă cu trei săptămâni, au emis, de asemenea, un Comunicat prin care anunțau că președintele Aurelian Pavelescu ar fi fost suspendat din partid. Menționăm faptul că Aurelian Pavelescu este singurul președinte al partidului înregistrat la Registrul partidelor politice, fiind reconfirmat în funcție la Congresul ordinar al partidului din 20.04.2013.

   PNȚCD va chema în judecată AGERPRESS pentru preluarea și difuzarea acestei știri false, emisă în spațiul public fără a fi verificată, cauzând grave prejudicii de imagine partidului.

   Biroul de presă al PNȚCD