Noaptea Cărților Deschise la librăria Humanitas Galați

   La 25 de ani de la înființarea editurii Humanitas, librăria editurii de la Galați organizează o nouă ediție Noaptea Cărților Deschise. Acțiunea culturală prezintă gălățenilor, vineri 19 iunie, în intervalul orar 20-24, noutățile Bookfest cu 20% discount și cu promoții de până la 50% la alte colecții din librărie.

   În lunile ce vor urma, editura va oferi iubitorilor de carte prilejul de a participa la evenimentele dedicate împlinirii a 25 de ani Humanitas: conferinţe cu personalităţi ale culturii, autori români şi străini, expoziţii şi târguri de carte, turnee de lansări ale autorilor Humanitas în ţară, concerte, lansări-eveniment în cadrul festivalurilor de literatură. În 2015, Bookfest şi Gaudeamus vor fi pentru cititorii Humanitas, maimult ca niciodată, adevărate sărbători ale cărţii, editura pregătind alături de titlurile noi, ediţii de lux pentru cele mai importante cărţi Humanitas ale acestui sfert de secol.

   „Calendarul acestui an se anunţă pentru noi unul cu o configuraţie aparte, simbolică şi aniversară. Va fi un an în care, împreună cu autorii şi cu cititorii noştri, vom povesti despre primul sfert de secol de cărţi Humanitas şi vom căuta să ducem povestea mai departe prin cărţile anului 2015.“ (Lidia Bodea, director general Editura Humanitas)