O nouă premieră teatrală în Galați: “Don Juan se întoarce de la război”

   Iubitorii de teatru au o opțiune în plus, în acest weekend. Teatrul independent gălățean lansează o nouă producție: “Don Juan se întoarce de la război”, după Odon von Horvarth.

  Spectacolul, produs de “Le Théatre Libre” și regizat de Vlad Ajder, îi are în distribuție pe actorii: Ana Maria Sinescu, Oana Mogoș și Ion Moldoveanu. Premiera este programată duminică, 21 decembrie 2014, de la ora 19:00, la Summer Time Pub, pe Faleza Inferioară a Dunării.

   “Don Juan se întoarce de la război” este o tragicomedie care portretizează într-un stil aproape cubist șapte femei. Șapte femei pe care le ghicim din fragmente de conversație, bucăți de tul și crâmpeie de viață. Șapte femei care au pierdut războiul cu același bărbat. Dar au toate șansa reconstrucției? Și câte dintre ele o vor fructifica? Vor lăsa ele războiul în urmă sau vor continua să îl ducă, necontenit, în suflet? Răspunsurile la aceste întrebări le puteți afla duminică, la Summer Time Pub! Intrarea la spectacol costă 20 de lei și se achită la intrare. Rezervările se fac la numărul de telefon 0747.111.504