Telekom extinde acoperirea rețelei de fibră optică în Galați cu internet de mare viteză

   Telekom Romania anunţă cea mai nouă ofertă pentru locuitorii din Galați, persoane fizice și companii, care include servicii de Internet de mare viteză, de până la 1 Gbps, și servicii de televiziune interactivă, cu o grilă bogată de canale digitale și HD, conținut exclusiv, alături de cea mai bună experiență multi-ecran, cu aplicația Telekom TV Web & Mobile (www.telekomtv.ro).

   Oferta Telekom Romania se bazează pe investițiile semnificative în tehnologie ale companiei, care au permis extinderea acoperirii rețelei de fibră optică (FTTH) în Galați. Cu noua tehnologie, clienții Telekom beneficiază de viteze sporite de Internet de până la 1 Gbps.

   "Telekom Romania aduce utilizatorilor din Galați o ofertă de soluții și servicii bazată pe performanţă, calitate şi seriozitate, principii de bază care ne ghidează în activitatea noastră. Noua infrastructură pe fibră optică garantează clienților noștri din Galați cele mai mari viteze de Internet fix și posibilitatea de a viziona filme și documentare HD, transmisiuni sportive de la cele mai îndrăgite competiții la o calitate a imaginii de neimaginat până acum", a declarat Andrei Popovici, Director Executiv Procese Clienți, Telekom Romania.  

   Clienții din Galați se pot bucura de oferta unică de televiziune interactivă a Telekom Romania, care include până la 140 de canale digitale, 24 canale HD și o mare varietate de conținut de calitate: cele mai mari competiții sportive, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA, Bundesliga, WTA, cea mai bună selecție de documentare cu Discovery, BBC Earth, History, Crime & Investigation, Animal Planet, National Geographic și canalele HBO cu filme premiate și cele mai urmărite seriale.

În plus, serviciul inovator Telekom TV Web & Mobile oferă clienților o experiență unică multi-ecran, aceștia putând urmări online până la 62 de canale TV, pe site-ul www.telekomtv.ro, sau pe tabletă și smartphone, cu aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store

   Telekom Romania a lansat recent o nouă versiune, îmbunătăţită, a serviciului de televiziune interactivă, care include noi funcţionalităţi:

- Crearea unei arhive personale de conţinut prin Înregistrările în Cloud. Cu această nouă funcţionalitate, utilizatorii pot înregistra emisiunile preferate, filmele şi competiţiile sportive în cloud, fără a fi nevoie de un dispozitiv special de stocare sau de un receiver diferit. Conţinutul va fi disponibil pe toate dispozitivele asociate Telekom TV.

- Arhivă TV – toate programele TV difuzate în ultimele 7 zile pe canalele disponibile (în principal canale de sport şi documentare) pot fi accesate în reluare. Mai mult, utilizatorii pot folosi funcţiile „pauză” sau „derulare” pentru emisiunile din arhivă, ca în cazul opţiunii „Video la Cerere”.

- Video la cerere pe toate ecranele – utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de conţinut video (filme, documentare), pentru o experienţă multi-ecran, fie prin sistemul pay-per-view, fie sub forma unui abonament lunar. În plus, o parte din titluri sunt disponibile gratuit.

  Serviciile de televiziune interactivă Telekom TV includ şi o variantă îmbunătăţită a Ghidului Electronic de Programe, care oferă posibilitatea de a seta alerte pentru evenimente viitoare, de a crea liste cu canalele preferate pentru fiecare membru al familiei sau de a urmări două canale în acelaşi timp prin sistemul PiP. De asemenea, începând din această vară, clienţii vor putea să vizioneze propriul conţinut pe ecranul TV, prin intermediul dispozitivelor USB conectate direct la receiver.