Petrecere pe plajă - în parcarea magazinului XXL Mega Discount din Galați

   Sâmbătă și duminică, locuitorii din Galaţi sunt invitaţi să se bucure de vară alături de magazinul XXL Mega Discount, în cadrul evenimentului „Petrecere pe plaja XXL”. De-a lungul celor două zile, începând cu ora 09:00, spaţiul din parcarea magazinului va deveni o plajă urbană, în care copiii, părinţii, dar şi bunicii vor putea să participe la acţiuni tematice şi concursuri cu premii.

 

   Distracţii pentru copii

   Doi moderatori, ce par abia sosiţi de pe plajele din Hawaii, vor avea grijă ca cei mici să se distreze pe cinste în zona amenajată special pentru ei. Aceștia vor avea și ajutoare de nădejde, simpaticele mascote Bunny, Cheap, Timon şi Goofy, alături de care copiii vor putea să se pozeze.

   În cadrul atelierelor creative organizate, micuții vor picta și vor decora un castel cu elemente specifice mării, vor participa la sesiuni de face-painting și modelare de figurine din baloane etc.

   Pentru micii sportivi, vor exista concursuri de penalty-uri, meciuri de fotbal pe categorii de vârstă, tenis de masă, dar și o oră de dans pe plajă. De asemenea, amatorii de șah vor avea ocazia să joace o partidă alături de maestrul prof. Cojocaru Daniel.

 

   Activități pentru toate categoriile de vârstă

   Pentru iubitorii de şah, table, cărţi şi rummy va fi amenajată o zonă specială, în care aceștia vor putea să se bucure în fiecare zi, de dimineață până seara, de jocurile lor preferate. Iar pentru cine vrea să facă mișcare, XXL organizează concursuri de fotbal, tenis de masă, volei pe plajă, penalty-uri cu portar profesionist și multe alte competiții.

 

   Spectacole demonstrative

Locuitorii oraşului Galaţi care vor ajunge la „Petrecere pe plaja XXL” vor putea să se bucure de câteva meciuri demonstrative susținute de sportivi profesioniști: 

    - miniantrenament de handbal susținut de Club Sportiv Danubius 2010 Galaţi (copii);

    - meci demonstrativ de volei cu echipa V.C. Arcada Galaţi;

    - meci demonstrativ de handbal pe plajă susținut de Club Sportiv Danubius 2010 Galaţi;

    - meciuri demonstrative de șah cu Federația de Șah;

    - demonstraţie Club Sportiv Karate Club Galaţi;

    - spectacol de dans pe plajă cu Estrada Copiilor.

 

   Concert sâmbătă, spectacol de karate duminică

   Fiecare seară din cele două zile în care va avea loc evenimentul „Petrecere pe plaja XXL” se va încheia cu un eveniment special. Astfel, sâmbătă, de la ora 20:00, va avea loc un concert susținut de Mihai Chiţu & Band (câştigătorul competiţiei Vocea României 2013), iar duminică, de la ora 17:30, sportivii de la Karate Club Galați vor susține un meci demonstrativ.

   Simona Georgescu